franska öppna roland garros grigor dimitrov marin cilic speltips tennis rekar

Speltips Ricardas Berankis – Marin Cilic 13/10: Vinnarspel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

ATP Köln har öppnat och det är ett starkt startfält som ställer upp. Tisdagen den 13 oktober 2020 spelar Marin Cilic mot Ricardas Berankis.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter ett par intensiva veckor med Grand Slam-tennis är det lite mer tillbaka till vardagen i tennisvärlden, även om det fortsatt råder annorlunda omständigheter och andra förutsättningar än under en vanlig säsong.

Det ska nu spelas ATP Köln och i oktober månad innebär det en turnering inomhus, på hardcourt. Som vanligt är underlaget av yttersta vikt att ha koll på när man ska jämföra spelare och spelares chanser inför matcher. Det spelar också stor roll att det är inomhusspel.

Den här inomhussäsongen kan bli lite hetare än vanliga säsonger, eftersom många spelare är kvar på europeisk mark och försöker att hålla sig från att resa för mycket, och resa i onödan. Det gör att turneringar på hemmaplan lockar lite mer och med rådande vädermässiga förutsättningar är inomhus allt rimligare.

Inför tisdagens möte mellan Ricardas Berankis och Marin Cilic tror jag att just dessa förutsättningar talar till Ricardas Berankis nackdel, eller snarare till hans kroatiska motståndares fördel.

Ricardas Berankis får det tufft

Som bäst i sin karriär har Ricardas Berankis varit rankad 50 i världen och någonstans där känner jag personligen att hans kapacitet ligger. Det är en numera 30-årig spelare vi har att göra med och hans peak lär redan ha varit i karriären.

Men det är såklart inte så illa pinkat att vara 50 av alla tennisspelare som är aktiva på herrsidan. Just nu är han rankad 65 och har en helt okej form på slutet. Han spelade två turneringar på amerikansk mark, varav en US Open, och spelade även Franska Öppna nu förra veckan. Då åkte han ut i andra omgången mot Novak Djokovic. Där hade Ricardas Berankis inte en suck.

Marin Cilic åkte faktiskt ut redan i första rundan, men spelade mot Dominic Thiem då. Ingen drömlottning direkt. Det som möjligen oroar är att kroaten inte har prickat formen än, men han ser väl kanske lite bättre ut.

Det har varit en fördel för honom att han hunnit spela en del nu, och ju längre in vi kommer på den här uppstartade specialsäsongen, desto mer tror jag att han växer. Marin Cilic är en spelare med en höjd som Ricardas Berankis inte har eller kommer att kunna vara i närheten av, med bland annat en titel i US Open för sex år sedan som merit att skryta om.

Marin Cilic vinner spelas till 1,42 gånger såsen hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos ComeOn – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos ComeOn. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Marin Cilic vinner
Odds: 1,42
Bolag: ComeOn
Spelstopp: Tidigast 10:00, tisdag 13 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: