26 maj 2017 Milos Raonic Tomas Berdych speltips ATP Lyon

Speltips Stefanos Tsitsipas – Milos Raonic 28/8: Semifinal

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är semifinal mellan greken Stefanos Tsitsipas och kanadensaren Milos Raonic i veckans ATP-turnering i amerikanska Cincinnati.

  Rygga vårt speltips hos Bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är faktiskt inget dåligt startfält som den här veckan har kunnat ställa upp i den amerikanska ATP-turneringen i staden Cincinatti, som vanligtvis brukar vara lite av en publikfest och en bra uppvärmning bland annat inför US Open.

Som bekant startar det som kan bli årets enda Grand Slam nästa vecka, och även om det är lite speciella förutsättningar är det en tung titel att leta efter. Det känns också som att det finns flera outsiders som kan ställa till det då inte alla tunga spelare kommer att finnas med i uppställningen.

Men vissa är på plats i USA redan nu, och vissa har redan nu laddat upp med matcher den här veckan. Andy Murray imponerade stort inledningsvis, men fick sedan respass av kanadensaren Milos Raonic i en historia som var väsentligt jämnare än vad siffrorna säger.

Stefanos Tsitsipas har också tagit sig vidare på ett imponerande vis, och har inte minst slagit ut John Isner på hemmaplan. Det är alltid en svår motståndare att ta sig igenom, och inte minst nu när det inte spelas någon publik är det lätt att tappa motivationen mot hans enorma servar.

I kvartsfinalen hade Stefanos Tsitsipas fördelen av att slippa spela hela matchen då Reilly Opelka drog på sig en knäskada och fick ge upp. Han försökte ganska länge, men det hårt lindade knäet sa till slut stopp.

Stefanos Tsitsipas är hetare

Som bekant finns det en äldre generation med storspelare som har dominerat i många år, med Roger Federer som något slags ånglok längst fram, och sedan Novak Djokovic, Rafael Nadal och till viss mån Andy Murray bakom. Men detta är spelare som sakta men säkert går mot slutet på sina karriärer.

Så vilka ska ta över?

Det pratas mycket om den yngre generationen där Stefanos Tsitsipas är ett av de stora namnen, och där Milos Raonic varit en spelare som man har hoppats på mer av många gånger. Den kanadensiska spelaren har dock haft svårt att leverera hela vägen. Nu är han dessutom 30 år gammal i år, så framtiden är inte så enormt lång längre.

Stefanos Tsitsipas däremot är född 1998 och har många år framför sig, med spelare som Alexander Zverev, Daniil Medvedev och en rad andra lovande spelare som vi helt enkelt måste ta på allvar.

Men frågan är om det inte är drömläge för Stefanos Tsitsipas att nå en final i US Open nästa vecka? Med lite tur med lottningen kan det gå vägen. Att då avsluta uppladdningen med att ta sig till final här vore helt enligt planen.

Stefanos Tsitsipas vinner spelas till 1,62 gånger smeten hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Stefanos Tsitsipas vinner
Odds: 1,62
Bolag: Bethard
Spelstopp: Tidigast 17:00, fredag 28 augusti
TV: 
Stream: