Dagens Dubbel | Rekar & odds | Allsvenskan: Måndag 19 juli

Martin Efvergren Publicerat: 15 July 2021

Dagens Dubbel från Lucky Sports hämtar vi från Allsvenskan och mötena Djurgården – Sirius samt Halmstad – Varberg. Båda matcherna spelas måndagen den 19 juli med avspark kl 19.00.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Måndagskvällen bjuder på två intressanta matcher från Allsvenskan. På Örjans Vall i Halmstad tar HBK emot Varberg i ett västkustderby som hade osat publikfest om inga sådana restriktioner fanns. Nu lär det nog bli hög stämning ändå och viktiga poäng står på spel i bottenskiktet av tabellen.

Bra stämning lär det också bli när Djurgården ångar vidare i toppen av tabellen. Nu gästar ett Sirius som nästan alltid bjuder upp till dans oavsett motstånd.

Utifrån de här båda matcherna har vi hittat en spelvärd dubbel som ger 3.36 gånger pengarna hos Lucky Sports.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Halmstad över 1.5 mål (2.10)

Halmstad tar emot Varberg i ett västkustderby där man står som rättmätiga favoriter. Nykomlingen HBK är tre poäng före Varberg i tabellen och det här derbyt blir något av en nyckelmatch för båda lagen i kampen om att lyckas hänga kvar i den här serien.

Halmstad har varit solida i sin defensiv men har saknat en del vad gäller det offensiva spelet så här långt. Men mycket pekar mot att det är på väg att lossna. Hemma på Örjans Vall är man starka och mot Djurgården senast visade man just detta.

Kan man skapa så många chanser som man gjorde i 0-0-matchen mot DIF senast lär man kunna få ketchup-effekt mot Varberg.

Även om det bara skiljer tre poäng i tabellen är känslan att Halmstad har ett klart mer positivt momentum än Varberg just nu. Jag finner ett starkt spelvärde i att Halmstad kommer göra minst två mål i den här matchen till fina 2.10 gånger insatsen hos Lucky Sports.

Bet 2: Sirius över 0.5 mål (1.60)

Sirius föll med 4-0 borta mot Malmö senast och nu väntar en ny svår bortamatch mot ett topplag. Djurgården är förstås stora favoriter men Sirius är ett lag som aldrig lägger sig på rygg utan alltid går för det.

Mycket talar för att det kan bli en öppen matchbild där Sirius kommer kunna hota Djurgården med sitt spelskickliga lag på det snabba konstgräset på Tele2 Arena.

Det är svårt att göra mål på Djurgården men nu saknar man det ordinarie mittlåset då Hjalmar Ekdal är skadad. Han har varit väldigt viktig för tryggheten bakåt så här långt och det är inte otänkbart att det kan bli något svajigare utan honom.

Sirius var inte så dåliga som siffrorna 4-0 mot Malmö visar och jag tror att man kan studsa tillbaka och göra en väldigt bra insats här. Spelet blir därför att Sirius kommer göra mål i den här match till 1.60 gånger insatsen hos Lucky Sports.

Totalt ger detta oss en fin dubbel till oddset 3.36 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky sport – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Halmstad över 1.5 mål & Sirius över 0.5 mål
Odds: 3.36
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 19:00, måndagen 19 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+