Speltips Varberg Falkenberg 29 juni 2020

Dagens Dubbel | Rekar & odds | Allsvenskan: Måndag 26 juli

Dagens dubbel hämtar vi från två av kvällens matcher i Allsvenskan där vi riktar blickarna mot Örebro och Varberg. Matcherna spelas måndagen den 26 juli med avspark kl 19.00.

I kvällens tolfte omgång av Allsvenskan har vi identifierat en spelvärd dubbel från matcherna Örebro – AIK samt Varberg – Göteborg.

På Behrn Arena i Örebro tar krislaget ÖSK emot AIK och de flesta förväntar sig en bortaseger. Men Örebro har spetsat laget med inga mindre än Jiloan Hamad och Nahir Besara och deras blotta närvaro kan få laget att hitta tillbaka tron.

Söderut stundar ett västkustderby mellan Varbergs BoIS och IFK Göteborg. Även här går bortalaget in som favoriter efter att tränare Stahre med god hjälp av hemvändarna Berg och Wendt fått laget på rätt köl igen. Varberg är dock svårslagna på hemmaplan och kommer säkerligen ge Blåvitt en tuff fight.

Dagens dubbel spelas till oddset 2.24 gånger pengarna hos Lucky Sport.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Örebro över 0.5 mål (1.55)

Örebro har satt sig i en svår sits då man är sist i serien efter 11 spelade omgångar. Framförallt saknar laget självförtroende just nu och det är sannolikt mentala aspekter som kommer avgöra om de kan reda ut den här säsongen.

När Hamad och Besara nu anslutit till truppen har man ett lag som definitivt inte ska sluta sist i den här serien. Dessa båda stjärnförvärv kanske inte kommer leverera på sin absoluta toppnivå från dag ett men deras status och ledaregenskaper lär kunna lyfta hela laget på det mentala planet.

AIK har häng på toppen och kommer till den här matchen med två raka segrar. De är förstås favoriter i det här mötet men jag tror att Örebro kommer kunna hota.

AIK har viktige Sotirios Papagiannopoulos avstängd och även om man är starka defensivt så har man släppt in mål i 5 av sina 6 senaste matcher.

Jag finner spelvärde i att Örebro kommer göra mål i den här matchen och det spelas till 1.55 gånger pengarna hos Lucky Sport.

Bet 2: Varberg över 0.5 mål (1.45)

I den här matchen har vi ett liknande scenario som i mötet ovan. Ett IFK Göteborg med återvunnet självförtroende kommer till den här bortamatchen mot bottenlaget Varberg och förväntas åka hem med samtliga tre poäng.

Det är dock sällan så enkelt som det låter i den här serien att vinna när man förväntas vinna. Varberg har kryssat två och förlorat en av sina tre senaste matcher och har gjort mål i samtliga dessa matcher. Faktum är också att Varberg gjort mål i samtliga matcher den här säsongen, förutom i premiären.

Blåvitt har blivit ett mer offensivt balanserat lag sedan Mikael Stahres tillträde. Det har sett bra ut framåt då man gjort tre mål i båda sina två senaste matcher men samtidigt har man också släppt in två mål i båda matcherna.

Sammantaget gör detta att jag tror att Varberg har goda chanser att göra mål även i den här matchen. Det spelas till 1.45 och totalt ger denna dubbel oss ett spelvärt odds på 2.24 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sport – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Örebro över 0.5 mål & Varberg över 0.5 mål
Odds: 2.24
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 13:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+