19 juli 2018 Häcken Liepaja Speltips

Speltips Häcken – Norrköping 18/10: Spännande match

Måndagskvällen bjuder på ännu ett spännande möte från Allsvenskan då Häcken välkomnar Norrköping till Bravida Arena.

Säsongen är i stort sett över för Häckens del som kommer att spela av resten av matcherna på bekvämt avstånd från både botten- och toppstriden. Deras horribla start på säsongen har de långt bakom sig nu, men även efter återhämtningen har de inte riktigt imponerat på någon, men är fortsatt ett tuff motståndare att möta.

Under Per Mathias Högmo har Hisingslaget stabiliserat sig i mitten och fortsätter att plocka poäng. I deras fem senaste matcher har de förlorat mot Elfsborg, kryssat mot Mjällby, Varberg och Hammarby innan de vann borta mot Örebro med uddamålet innan landslagsuppehållet som vi precis lämnat.

Man borde kunna kräva mer av Häcken med tanke på det spelarmaterial de besitter, speciellt offensivt. Men bortsett från några matcher där de glänst, såsom mot Östersund hemma där de vann med 5-0, så har det fina offensiva spelet som tidigare präglat Getingarna inte riktigt funnits där i år.

De är dock obesegrade hemma på Bravida Arena sedan förlusten mot Örebro i mitten av maj, vilket trots allt är en oerhört stark svit för ett lag som genomgått en kris under säsongen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norrköping har hittat formen

Peking har även de varit svajiga till och från, men har gjort en rejäl uppryckning på senaste och har till och med hämtat ikapp lite av försprånget på topplagen. De är fortfarande utom räckhåll för guldstriden, men med fem matcher och ett kryss i deras senaste sex möten så inger det ändå hopp för supportrarna inför kommande säsong.

Rikard Norlings spel har äntligen börjat sitta och Norrköping har kunnat ta nästa steg nu från att ha blandat och gett mycket under säsongens första hälft. Man såg glimtar även då av bra spel, men de bra prestationerna blandades med bottennapp och poängtapp, vilket gör att de trots den fina uppryckningen ändå har ett gap på fem poäng upp till ligaledarna.

De gästar alltså Bravida Arena med en väldigt fin form, men inför mötet saknas både Kristoffer Khazeni och Abdul Razak, vilket inte är obetydliga avbräck.

Oddsen hos spelbolagen är oerhört jämna inför matchen, men ett Häcken som hittat tillbaka något är ändå oerhört svåra att ha och göra med när man möter dem på Hisingen. Inget lag har lyckats ta tre poäng där sedan de chockerande öppningsomgångarna och trots Pekings fina form så finns det ett klart spelvärde i att även de misslyckas. Att Häcken vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort är ett fint spel på den här matchen för de 1.87 hos erbjuds på Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Häcken – Draw no bet
Odds: 1.87
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: