speltips svenska cupen rekar odds betting

Speltips Häcken – Östersund 8/8: Ska vara tre poäng

I skuggan av Stockholmsderbyt spelas även Häcken mot Östersund på Bravida Arena under söndagseftermiddagen.

Då Europaspelet är avklarat för säsongen efter uttåg mot skotska Aberdeen i kvalet till Europa Conference League så kan Häcken nu rikta fullt fokus mot Allsvenskan återigen. I helgen får de dessutom tacksamt motstånd då ligajumbon Östersund kommer på besök till Hisingen.

Efter återstarten av Allsvenskan så la Häcken in en ny växel under Per Mathias Högmo som tog över på tränarbänken då de inledde med tre raka segrar i ligaspelet mot lag som AIK och Norrköping. De hade dock en del flyt under deras tre raka vinster som nu har börjat avta och frågan är om inte smekmånaden med den nya norska tränaren är över nu.

De har förvisso mött tufft motstånd på senaste med Elfsborg och Djurgården som motståndare medan de mött Aberdeen under veckodagarna, men resultaten har inte gått Göteborgslagets väg under de senaste veckorna då motståndarna oftast varit det bättre laget på plan.

Det som sitter i Häcken är i alla fall offensiven där de inte gått mållösa sedan premiären mot Halmstad och den sviten lär förmodligen hålla i sig även när Östersund kommer på besök. Här får Högmos Häcken en utmärkt chans att studsa tillbaka och försöka börja klättra igen, även om det kommer att bli svårt att uträtta någonting i år.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Östersund har ett deprimerande bortafacit

Även om Häcken inte direkt visat upp något lysande spel i ligaspelet på senaste så ska det räcka till mot ett Östersund som både spel- och poängmässigt är ligans sämsta lag. De poäng som norrlänningarna faktiskt tar tas hemma på Jämtkraft arena där de sju av de nio poäng de har i nuläget har samlats in. Med andra ord lämnar deras resultat på bortaplan hittills under säsongen väldigt mycket mer att önska.

Deras fyra senaste bortamatcher i ligan har alla varit förluster och sammanlagt i dessa fyra matcher har de bara fått in ett mål borta mot Degerfors. Deras offensiv har varit bedrövlig med andra ord och även om Häcken varit lite skakiga i år så ska Östersund inte kunna komma till Bravida Arena och plocka poäng nu när Hisingsklubben ändå börjat styra i rätt riktning.

Trots att det är ett Häcken som fortfarande har vissa skadeproblem så är oddsen på hemmavinsten här väldigt låg, vilket trots allt är förståeligt. Med tanke på Östersunds målform på bortaplan hade kanske en vinst mot noll kunnat vara ett alternativ, men med tanke på att Häcken trots allt släpper in en del mål samt att Östersund har Blair Turgott tillbaka i truppen så känns det lite riskabelt.

Istället tittar vi på handikappsspelet på Häcken med -1,5 asian för 2.25 hos William Hill då Östersund släppt in tre mål i båda sina senaste bortamatcher och Häcken trots allt är farliga framåt.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Häcken -1,5 asian
Odds: 2.25
Bolag: William Hill
Spelstopp: 15:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: