26 augusti 2018 AIK Trelleborg Speltips

Speltips Halmstad – AIK 1/11: Mycket på spel

Mycket viktiga poäng står på spel när Halmstads BK tar emot AIK i den 26:e omgången av Allsvenskan. Matchen spelas måndagen den 1 november 2021 med avspark kl 19.00 på Örjans Vall.

Halmstads BK innehar kvalplatsen med fem matcher kvar att spela av Allsvenskan. I torsdags tog man emot nästjumbon Örebro i något av ett ångestmöte som slutade 1-1. Det var egentligen inget bra resultat för något av lagen men det innebär i alla fall att HBK fortsatt är tio poäng och med största sannolikhet inte kommer åka direkt ner i Superettan.

I kampen om att undvika kvalplatsen var det dock inget vidare resultat med tanke på hur starkt de övriga lagen i bottenskiktet har gått på sistone. Som väl var, för Halmstads del, föll Degerfors mot Elfsborg vilket gör att avståndet upp till den andra nykomlingen bara är en poäng.

Dramatiken tätnar alltmer och nu tar Halmstad emot ett AIK på guldjakt. Solna-lagets form är dock inte den bästa då man förlorat två av sina tre senaste matcher och endast vunnit två av sina sex senaste.

Om AIK ska kunna gå hela vägen till ett SM-guld är det här en match man bör vinna. Man behöver i alla fall hitta tillbaka till det spel och den form som man inledde den här hösten med.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Allsvenskans målsnålaste lag

AIK föll med 1-0 mot Malmö FF i onsdags, vilket innebär att samtliga deras fyra senaste matcher har slutat med de siffrorna. Man hade då dessförinnan vunnit mot Djurgården, förlorat mot Hammarby och vunnit IFK Norrköping.

1-0 blev även resultatet när man senast mötte Halmstad på Friends i augusti. AIK vann alltså det mötet och är även favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på Gnaget ger omkring 2.40 gånger insatsen.

Att AIK är favoriter är förstås rimligt om vi ser till tabelläget. Samtidigt är känslan att lite vad som helst kan hända i det här läget, i synnerhet då ett lag som kämpar med näbbar och klor i bottenstriden ställs mot ett lag som jagar guld.

Vad vi framförallt kan säga är att mycket talar för att det här kommer bli en målsnål tillställning. Trots att Halmstad ligger på en 14:e plats har man bara släppt in 24 mål, vilket är bättre än de flesta topplagen. Samtidigt har AIK bara släppt in 20 vilket är bäst i Allsvenskan.

Ett spel på under 2.5 mål ger dock endast omkring 1.57 gånger pengarna. Vad gäller AIK så har båda lagen inte gjort mål i de 4 senaste matcherna och i det spelet finner jag ett bättre spelvärde.

Att båda lagen inte gör mål spelas till 1.80 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, måndag 1 november 2021
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: