Speltips Örgryte Halmstad 23 juni 2020

Speltips Halmstad – Djurgården 12/7: Tätare match

Djurgården har ofta svårare i gräsmatcher, men har samtidigt två raka vinster borta mot Halmstads BK i Allsvenskan.

Måndagen den 12 juli 221 är det dags att stänga helgens allsvenska omgång och efter den vet vi vad vi kan läsa ut av tabellen i den svenska högstaligan. Men det mesta pekar på att Djurgården kommer att fortsätta ligga bra till i toppen av tabellen.

Just nu är man tvåa, men en vinst borta mot Halmstads BK, eller ens en poäng, gör att man går upp i ensam majestät. Det ska sägas att man har en match mindre spelad än Malmö FF, som i våras valde att spela en match extra inför Europasommaren.

Vi har sagt det förr och kommer att kunna säga det igen; att det är helt uppenbart hur Djurgården är den främsta utmanaren till skåningarna när det kommer till guldet. Man är ett homogent, samspelt lag och det faktum att man inte kvalar till Europa den här sommaren gör att man kan fokusera helt på det allsvenska spelet.

I den allsvenska omstarten vann man också bekvämt med 3-0 hemma mot Örebro SK och bevisade således att man dels är ett starkt lag, men också ett lag som har hittat formen direkt. Ingen rast och ingen ro efter sommaruppehållet.

Faktum är att man har en stark trend totalt och nu möter man ett Halmstads BK som man har fyra raka vinster mot. Å andra sidan är det matcher från 2017 och 2015 som vi pratar om i det här fallet.

Odds i Allsvenskan

Som nykomlingar har Halmstads BK såklart haft en stor press på laget inför säsongen, men vårsäsongen blev ganska bra och man har nu parkerat in med tio poäng strax under mitten i tabellen. Det är helt okej.

Men man ska komma ihåg att en tredjedel av säsongen är passerad och än återstår väldigt mycket innan det går att dra några mer intensiva slutsatser.

I omstarten tog HBK en poäng borta mot Hammarby efter ett sent segermål och även om man stundtals var utspelade var det en meriterande poäng att få med sig hem.

Nu spelar man på hemmaplan och där vet vi att man är starkare. Om det ska gå bra mot Djurgården får nog gärna Marcus Antonsson ha en bra dag på jobbet igen. Anfallaren har fem gjorda mål framåt.

Men min känsla är att vi snarare får se en tätare match. Det är två lag som har sina styrkor i defensiven, också, och som ogärna bjuder på något i onödan.

Under 2,5 mål spelas till 1.82 gånger smeten hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.82
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, måndag 12 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: