Speltips Örgryte Halmstad 23 juni 2020

Speltips Halmstad – Östersund 2/10: Sista chansen?

Den dramatiska bottenstriden av Allsvenskan fortsätter då Halmstad tar emot Östersund på lördagskvällen. Matchen spelas den 2 oktober 2021 med avspark kl 17.30.

Halmstad BK:s form är inte god men nu har man ett ganska bra läge att bryta sin vinstfria svit då jumbon Östersunds FK gästar.

HBK har inte vunnit på fem raka matcher men man lyckades i alla fall bryta sin svit på fyra matcher utan mål då man spelade 1-1 hemma mot Sirius i måndags. Poängen var dock inte mycket att glädjas över då bortalaget kvitterade i den 92:a minuten.

Därmed har man kryssat sina två senaste matcher, vilket ger att man står på 22 poäng efter 21 spelade matcher. Därmed är man också tio poäng före Östersund som ser ut att bli alltmer avhängda i botten. Den här matchen kan nog vara deras sista chans att haka på tåget i den annars så extremt jämna bottenstriden.

ÖFK står alltså på 12 poäng och av dessa poäng har man endast tagit fyra efter sommaruppehållet. Man har förlorat 11 av de 13 senaste matcherna och även om man vann mot Elfsborg för två omgångar är det inte mycket som talar för en riktig vändning.

Per Joar Hansen har klivit in som ny tränare och som bollplank har han en viss Lasse Lagerbäck. De två senaste insatserna var dock steg bakåt sedan Elfsborgsmatchen. Senast föll man med 3-0 hemma mot Djurgården och dessförinnan med 2-0 borta mot Örebro.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla Halmstad

Nej, det är inte mycket som pekar mot att Östersund kommer att spela i Allsvenskan nästa säsong. Man lyckas inte hitta någon stabil grund att stå på och lägstanivån är genomgående för låg.

Det motsatta kan sägas om Halmstad. Visserligen har de en negativ trend bakom sig där man haft väldigt svårt att göra mål men lägstanivån har genomgående varit hög. Framförallt har man levt på en mycket solid försvarsorganisation och man har aldrig vacklat i sin strategi.

Fortfarande är man dock i allra högsta grad inblandande i bottenstriden. Nu har man en ypperlig chans att ge sig själva lite andrum då man tar emot ett Östersund utan självförtroende på naturgräset på Örjans Vall.

Halmstad är också ganska klara favoriter i den här matchen då en hemmaseger ger cirka 1.62 gånger insatsen.

Mycket talar för att HBK kommer gå segrande här men än mer, tycker jag, talar för att det kommer bli en målsnål tillställning.

Senast lagen möttes vann HBK med 1-0. I 13 av de 14 senaste seriematcherna som Halmstad har spelat har det gjorts under 2.5 mål. På de senaste 5 matcherna har de endast gjort ett enda mål.

ÖFK:s chans här är att Halmstads svaga offensiva trend har satt sig mentalt och att det gör att det knyter sig i den här matchen. Hursomhelst blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen till mycket spelvärda 1.80 gånger pengarna Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 1.80
Bolag: Betsson
Spelstopp: 17:30, lördag 2 oktober 2021
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: