Malmö Göteborg 12 september 2016

Speltips Hammarby – Malmö 29/8: Stormatch

Ett stormöte väntar på Tele2 då Hammarby tar emot Malmö i en spännande match framåt söndagskvällen.

Båda lagen har matchats tufft under hela sommaren med kval till de europeiska turneringarna varvat med spel i Allsvenskan. Det slutade med triumf för Malmö som i tisdags säkrade sin plats i Champions League medan Hammarby föll på mållinjen till Europa Conference League med minsta möjliga marginal.

Att Malmö tagit sig till Champions League bör ge klubben ett ökat självförtroende och äntligen lite andrum att få satsa på ligan fullt ut igen. De har i vanlig ordning kunnat hantera båda turneringarna på ett sätt som inget annat svenskt lag kan och är fortfarande i allra högsta grad med i titelstriden.

De har också visat vilken hög högstanivå de besitter då de slagit Ludogorets och Rangers två gånger om under kvalprocessen. Ett snäpp högre än resterande klubbar i Allsvenskan fortfarande.

Inför matchen mot Hammarby har de haft fyra dagars vila sedan mötet mot Ludogorets i tisdags och även då var det flera tunga spelare som inte spelade. De bör kunna ställa upp med en väldigt stark och utvilad elva på Tele2 när de nu återigen kan fokusera på Allsvenskan. Dessutom väntar landslagsuppehåll efter den här helgen och båda lagen kommer nog försöka krama ur den sista energin innan de får en veckas extra vila.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hammarby räckte inte till

Bajen stod för ännu en heroisk insats hemma på Tele2 i Europa Conference League-kvalet då de besegrade Basel med 2-0 efter full tid och 3-1 efter förlängning och således kvitterade dubbelmötet mot den schweiziska storklubben. De hade till och med ledningen under förlängningen, men Basel lyckades få in ett mål och vann senare på straffar.

Hatten av för Hammarbys insats och det spel de visat upp mot Maribor, Cukaricki och Basel på Tele2, men det räckte inte till och det måste vara oerhört tungt att komma så nära och åka ut på straffar.

Det har dock märkts av att Hammarby inte riktigt kunnat slåss på två fronter såsom Malmö kan, även Elfsborg har klarat det bättre i ligan. De har en tunn trupp och har behövt vila sina offensiva spelare vars styrka bygger på fart i anfallet.

Att de spelat 120 minuter så sent som i torsdags kommer nog att märkas nu när Malmö kommer på besök även om de kan ge sitt allt nu när landslagsuppehållet ändå väntar runt hörnet.

Som Hammarby visat är de dock oerhört starka hemma på Tele2, men Malmö är till skillnad från de europeiska motståndarna vana vid konstgräs och bör gå in som tunga favoriter här. För de 2.05 som Campobet erbjuder är den raka tvåan solklar här i min bok.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Malmö vinner
Odds: 2.05
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:30
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: