5 maj 2018 Hammarby GIF Sundsvall speltips Allsvenskan

Speltips Hammarby – Norrköping 25/7: Stormatch

Omgångens kanske mest intressanta möte spelas mellan Hammarby och Norrköping på Tele2 Arena på söndagseftermiddagen.

Hammarby verkar ha kommit igång på riktigt nu efter tränarbytet där Milos Milojevic tog över efter Stefan Billborn. Efter en tveksam start där de bara kryssade hemma mot Halmstad efter uppehållet så har resultaten börjat gå Bajens väg. 5-1 mot Degerfors och 2-0 mot Örebro kan man inte klaga på även om motståndet inte är det bästa.

Deras 3-1 seger mot Maribor nu veckan får man trots allt säga var kvittot på att Hammarby är på gång på riktigt. Slovenska Maribor är inget lätt motstånd och de ses ofta ställa till det för tuffare lag i Europa League under tidigare år.

Astrit Selmani stod också för ett hattrick i matchen mot Maribor, vilket nog var precis det många Hammarbysupportrar ville se. Den vassa anfallaren som värvades in från Varberg med stora förhoppningar på sig har inte riktigt levererat hittills i Allsvenskan, men i torsdags lossnade det på riktigt och förhoppningsvis kan han ta det med sig även till ligaspelet.

Hammarby kan mycket väl ha ännu en växel då de var utan flera viktiga kuggar i laget när de besegrade Maribor. Abdul Khalili, Jesper Andersson, David Accam och Simon Sandberg var alla frånvarande men har inga allvarliga skador och lär repa sig snabbt.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norrköping har inte fått utdelning

Gästerna har inte en lika rolig vecka bakom sig som Hammarby har haft men ska såklart inte räknas bort för det. Peking har sett bra ut sedan återstarten av Allsvenskan då de först inledde med att besegra Malmö och Mjällby innan de förra helgen föll mot ett Häcken som börjat rada upp trepoängare.

Norrköping förtjänade dock minst en poäng från den matchen då de mestadels dominerade spelet. Häcken hade dock marginalerna med sig, som de haft under de senaste veckorna och efter en snygg aktion av Daleho Irandust var det plötsligt gästerna som hade tagit ledningen sent i matchen.

Det var dock inte bara mot Häcken som Norrköping hade problem med att få utdelning på sina chanser. Trots ett väldigt tidigt ledningsmål mot Mjällby så lyckades de inte utöka under hela matchen trots fortsatt tryck mot mål.

Underspel har alltid bra odds när Hammarby spelar, det gäller bara att veta var man ska lägga sitt spel. Med tanke på att Norrköping haft problem att hitta målet i två raka matcher spelar vi därmed på att Norrköping gör under 1,5 mål för 1.55 hos Lucky Sports när de gästar Tele2. Bajen är i fin form och har inte släppt in mer än ett mål ännu i någon av de fyra matcher som Milojevic tränat dem.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Norrköping under 1,5 mål
Odds: 1.55
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 17:30
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: