Speltips Kalmar - Elfsborg 13/7 2020

Speltips Kalmar FF – Djurgården 25/7: Spännande möte

Kalmar välkomnar Djurgården till Guldfågeln Arena i en av omgångens mest intressanta matcher.

Den stora överraskningen tidigt under säsongen var tveklöst Henrik Rydströms Kalmar som helt plötsligt börjat spela fotboll och tog Allsvenskan med storm. Sedan uppehållet har dock resultaten inte riktigt gått deras väg.

De sitter fortfarande på nionde plats på grund av vad de åstadkom innan uppehållet, men de tre matcher de spelat sedan återstarten har resulterat i en ynka poäng för smålänningarna. Förvisso har det varit mot tufft motstånd som Häcken och AIK, men den saken lär inte bli bättre när Djurgården kommer på besök.

Vissa kanske börjat oroa sig över att Kalmar tappat lite såsom Rydströms Sirius gjorde förra säsongen efter en stark inledning. Det finns dock ingenting i spelet som tyder på det ännu, mot Häcken borde man ha fått med sig ett bättre resultat än vad man fick och i båda matcherna mot storlagen har de fortfarande dominerat bollinnehavet och spelet.

Problemet är att de saknar den sista spetsen för att få utdelning av sitt fina spel i övrigt. Det kan bli ett problem mot Djurgården som har ligans klart bästa försvar i nuläget och endast har har släppt in sju mål hittills.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Djurgården är starkast på konstgräs

Stockholmarna har haft en bättre start sedan de kom tillbaka från uppehållet med två segrar och ett kryss. Med ett Malmö som matchas väldigt hårt med Europaspel så bör Djurgården ha en bra chans att köra om Malmö i ligaledningen om de fortsätter såhär.

Deras försvarsspel är stabilt som alltid och den här säsongen verkar deras offensiv ha kommit igång på riktigt. I de matcher som de spelat sedan återstarten har de visserligen inte mött något tufft motstånd i än, men de har totalt kört över både Örebro med 3-0 och Sirius med 5-1 hemma på Tele2.

Den match som sticker ut är bortamatchen mot Halmstad som slutade mållöst mellan de två utklassningarna. Djurgården har nämligen inget strålande facit på gräs med en vinst, ett kryss och en förlust hittills. I de två senare matcherna har de inte ens fått hål på motståndet, såsom senast mot Halmstad.

Kalmars uddlöshet mot Djurgårdens starka försvar i kombination med att stockholmarna verkar ha det svårare att få till sitt snabba anfallsspel på gräs gör att ett underspel kan vara klokt att kika på här. För 1.87 gånger hos CampoBet spikar vi därmed underspelet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.87
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: