6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Malmö – AIK 27/10: Guldstrid

Dramatiken i Allsvenskan tätnar och mycket står på spel nät guldjagande Malmö FF och AIK drabbar samman. Matchen spelas onsdagen den 27 oktober 2021 med avspark kl 20.45.

Inför den 25:e omgången av Allsvenskan toppar AIK och Djurgården tabellen på 47 poäng. Två poäng efter ligger de regerande mästarna Malmö FF på delad på poäng med Elfsborg.

Hösten har inte riktigt utvecklat sig i den riktning som Malmö hade önskat sig. Sedan man svarat för den imponerande bedriften att ta sig till Champions Leagues gruppspel har prestationerna dalat och nu är man i stort behov av att vinna den här matchen mot AIK, annars är risken stor att guldet rinner dem ur händerna.

Malmö-spelarna lever just nu ett liv med tvära kast. Förra veckan var man i London och mötte Chelsea på Stamford Bridge och i söndags fick man bara med sig en poäng från gamla Påskbergsvallen i Varberg. Matchen slutade 1-1 efter att Birmancevic kvitterat hemmalagets ledning.

Nu krävs en uppryckning när man tar emot ett AIK som är två poäng före i tabellen. AIK har svarat för en väldigt stark höstdel av säsongen men precis som de övriga topplagen har också de tappat en del poäng på sistone.

De fyra senaste omgångarna har man vunnit varannan och förlorat varannan match. Det blev förlust borta mot Degerfors, sedan vann man derbyt mot Djurgården. Därefter förlorade man nästa derby borta mot Hammarby med 1-0 och senast vann man med samma siffror hemma mot IFK Norrköping.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla AIK

Champions League i all ära men vad slår egentligen en jämn allsvensk guldstrid när det kommer till dramatik och känslor?

För Malmö FF:s del gäller det emellertid att kunna hålla båda bollarna i luften samtidigt. I Champions League har man åkt på tre törnar så här långt och man har tappat det fina momentum som man hade tidigare under sensommaren. Om det är svårt att skifta mellan världsscenen och en bortamatch mot Varberg så bör man inte lida av den problematiken när man nu tar emot AIK på en, förmodat, fullsatt hemmaarena.

AIK är där de är idag främst tack vare ett väldigt solitt försvarsspel. Med 19 insläppta mål är man bäst i Allsvenskan och på pappret har man en backlinje som gör det lätt att första varför man är så svåra att göra mål på. Nu har man Mikael Lustig avstängd vilket förstås är ett avbräck.

Mot Norrköping senast höll man återigen nollan och jag tror inte att man kommer till Malmö och sätter plattan i mattan framåt. AIK lär vara ganska nöjda med att ligga lågt och låta MFF föra den här matchen. Ett kryss vore för AIK:s del ett bra resultat.

Malmö har mer offensiv kvalitet än AIK men formen ser inte ut att vara på topp. I senaste hemmamatchen blev man mållösa mot Mjällby och man gjorde bara ett mot Varberg i söndags.

När AIK och Malmö möttes på Friends i våras slutade det 1-1. Mycket talar för att det här blir en jämn och fysisk batalj där båda lagen kommer vara väldigt noga med att inte bjuda på någonting. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål till 1.82 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.82
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, onsdag 27 oktober 2021
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: