25 februari 2019 öster malmö ff speltips svenska cupen

Speltips Malmö – Sirius 10/7: Utklassning

IK Sirius väntas väga lätt när Malmö FF väntar på bortaplan i Allsvenskan lördagen den 10 juli 2021. Närmare 6 000 åskådare väntar.

Med öppnade läktare igen i den allsvenska fotbollen är förhoppningarna stora på vad som ska vänta under sommaren och hösten i den svenska högstaligan. Nu känns det som att fotbollen är tillbaka i sitt rätta element.

I onsdags när Malmö FF kvalspelade till Champions League, ett kvalspel som man öppnade med att vinna med 1-0 mot Riga FC från Lettland, fanns det runt 4 000 åskådare på plats i Malmö för att se matchen. Inför lördagens möte med IK Sirius väntas ytterligare ett par tusen åskådare, när restriktionerna tolkas aningen annorlunda.

Det gör att förväntningarna på matchen i fråga är högre – och som om det inte vore nog med det får Malmö FF tillbaka sin och hela ligans bästa spelare. Anders Christiansen har varit iväg med det danska landslaget under EM 2021, men då laget föll i semifinalen mot England är han nu tillbaka. Det faktum att han inte fick några spelminuter är en stor fördel för MFF i det här skedet, eftersom det ger honom chansen att spela. Det är alltså ingen sliten spelare.

Faktum är att huvudtränaren Jon Dahl Tomasson rent av bekräftat att Anders Christiansen kommer att vara med i matchen, antingen som inhoppare eller från start. Det återstår att se.

Om det är någon som vet hur man ska hantera Anders Christiansen är det kanske motståndarnas tränare Daniel Bäckström, som förra säsongen var assisterande i Malmö FF. Nu är han huvudtränare och förmodat en mycket taggad sådan inför den här matchen.

888 SPORT – NYTT OCH SPÄNNANDE SPELBOLAG! Vill du ha upp till 100 kronor tillbaka i rena cash? Det är precis den bonus som 888sport ger sina nya kunder. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – upp till 100 kronor tillbaka I cash

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målspelen borde locka

En viktig faktor inför den här matchen är Malmö FF och deras bristande försvarsspel. Det såg ganska tryggt ut mot Riga FC senast och det blev också lagets allra första hållna nolla den här säsongen. Då räknar vi med 13 tävlingsmatcher utan innan man till slut lyckades.

MFF har spelat tio allsvenska matcher i år – och har släppt in mål i samtliga. Faktum är att bara ett lag i hela serien har släppt in fler mål än de regerande svenska mästarna.

Nu råkar man också göra väldigt mycket mål framåt och det räcker ofta till vinster. Men om man ska hävda sig i Europa och försvara sitt SM-guld behöver man nog rätta till den biten omgående.

IK Sirius då? Man öppnade Allsvenskan med vinst 2-1 mot Mjällby AIF efter ett sent segermål. Man har en helt okej inledning på säsongen bakom sig, men det är inte ett lag som skrämmer. I mina ögon är man snarare snäppet sämre än förra året.

Framåt har man ett par spelare som kan göra målen från ingenstans och elva gjorda framåt på nio matcher är inte helt illa för laget. Då har i för sig Christian Kouakou gjort fem av dessa mål – och Jacob Ortmark har gjort tre. Båda spelarna ska vad jag vet finnas med på Stadion i Malmö.

Malmö FF vinner första halvlek och vinner matchen spelas till 1.95 gånger insatsen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888 sport – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Malmö FF vinner första halvlek & matchen
Odds: 1.95
Bolag: 888 sport
Spelstopp: 15:00, lördag 10 juli 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: