Speltips Djurgården Kalmar 28 juni 2020

Speltips Norrköping – Djurgården 22/11: Framåtlutat

IFK Norrköping tar emot ett guldjagande Djurgården i den 28:e omgången av Allsvenskan. Matchen spelas måndagen den 22 november 2021 med avspark kl 19.00.

IFK Norrköping hade fin form under september månad och såg då ut att kunna vara på väg att utmana om en topplacering. Därefter har framfarten bedarrats och med tre matcher kvar att spela är man tio poäng efter Djurgården som ligger på andra plats.

Norrköping spelar förstås för en så bra placering som möjligt men någon realistisk chans att nå en Europa-plats finns inte. Man hade i så fall behövt vinna borta mot Kalmar senast men man föll där med 1-0. Dessförinnan besegrade man Elfsborg på hemmaplan med 3-2 efter att bortalaget fått Simon Strand utvisad efter en dryg halvtimme.

För Djurgårdens del betyder den här matchen klart mer. Kanske är det också stundens allvar som har tyngt Djurgården i de senaste omgångarna. Man har inte uppträtt med samma pondus och självklarhet som tidigare under säsongen – men trots det kommer man ändå från två raka 1-0-segrar.

Innan landslagsuppehållet besegrade man Halmstad hemma på Tele2 Arena och dessförinnan slog man, med nöd och näppe, Örebro borta. Efter den här matchen har man kvar att möta Varberg hemma och Häcken borta.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglatt i Norrköping

Norrköping har blandat och gett en hel del under säsongen som varit och det kan väl delvis förklaras av att man har sålt två bärande spelare och generellt haft en ganska stora spelaromsättning samt en ny tränare. Till den här matchen har man Linus Wahlqvist avstängd och Ari Skulason är borta för resten av säsongen.

Norrköping har sannolikt inte lika stark drivkraft att vinna den här matchen men AIK:aren Norling har det garanterat och på hemmaplan brukar man leverera. Norrköping har vunnit fem och kryssat en av sina sex senaste hemmamatcher. I samtliga dessa matcher har man gjort två eller tre mål.

Spelet har inte riktigt stämt på sistone för Djurgården på sistone men man har bra minnen av guldstridsmatcher i Norrköping och uppehållet har sannolikt gjort laget gott. När de här lagen möttes i Stockholm i våras vann DIF med 1-0.

Nu tror jag att det kommer bli en lite mer målrik tillställning. Framförallt tror jag att ett framåtlutat Norrköping kommer att bidra till en mer öppen matchbild. Det har gjorts över 2.5 mål i Norrköpings 7 senaste hemmamatcher och jag finner anledning att tro att den sviten kommer förlängas här.

Djurgården står som knappa favoriter hos spelbolagen då en rak tvåa ger omkring 2.50 gånger insatsen. Det är rimligt att de som har ett SM-guld att spela för står som favoriter men utgången känns ändå öppen.

Mitt spel blir därför att det kommer göras över 2.5 mål i den här matchen till 1.75 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.75
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, måndag 22 november 2021
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: