6 augusti 2019 Örgryte Halmstad Speltips

Speltips Örgryte – Värnamo 5/6: Botten mot toppen

Nästjumbon Örgryte tar emot serieledande Värnamo i Superettan – och från vår sida är det inget snack om saken vart spelvärdet identifieras. Häng med och ta del av vårt speltips!

Örgryte - Värnamo

Superettan
Rygga spelet!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det som tränaren Robin Robert Asterhed åstadkommit med sitt IFK Värnamo är bara att höja på hatten för. Som nykomlingar i Superettan, sju omgångar in i händelserna, toppas serien och det med matchen eller två matcher färre spelade än konkurrenterna precis bakom. Fem vunna, ett kryss och en förlust är förstås ett makalöst facit.

Detta är trots att man enbart snittat strax över ett mål per match, men där försvarsspelet imponerat hiskeligt. Tre insläppta baljor är färre än hälften av tvåan i den “tabellen i tabellen”.

Och klassiska Örgryte? Där finns det mer att önska, och i viss mån kräva. Laget återfinns på platsen som nästjumbo och inte heller det här spelåret ser det alltså ut att lyfta. Man hade känn på en trea, efter 20-25 avslutande minuter med en man mer på planen mot Landskrona senast. Resultatet stannade emellertid vid 1-1. Litet kliv framåt.

IFK Värnamo – klara favoriter

Att det ska finnas mer att krama ur Örgryte tvekar vi inte en sekund på, men mot ett så här pass väloljat IFK Värnamo – som bara fortsätter leverera vecka in och vecka ut – är stora problem att vänta, hemmaplan till trots.

Vi vill till och med ta det så långt att Värnamo ska vara rätt kraftiga favoriter inför matchen, medan spelbolagen och deras oddssättare värderar favoritskapet till väldigt knappt. Att identifiera spelvärdet är således enkelt.

IFK Värnamo +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – finns till 1,88 x insatsen hos Bet365 och det köper vi direkt.

  Rygga spelet hos bet365 – få upp till 1 250 kr i spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: IFK Värnamo +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: