Werder Bremen Bayern MunchenSpeltips 3 juni 2020

Speltips Arminia Bielefeld – Werder Bremen 10/3: Bottenmöte

Arminia Bielefeld har en strålande chans att ta sig över strecket i Bundesligas bottenstrid, men behöver då tre poäng hemma mot Werder Bremen.

Arminia Bielefeld - Werder Bremen

Bundesliga
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det går att säga mycket om den första delen av säsongen för nykomlingen Arminia Bielefeld i Bundesliga, men det är uppenbart att man gör det överraskande bra, och att man, med elva matcher kvar att spela, har en god chans att klara nytt kontrakt.

Inför säsongen var det många som tippade Arminia Bielefeld som ett givet bottenlag och det fanns en överhängande risk att man skulle bli en slagpåse, men riktigt så har det inte blivit. Arminia Bielefeld har bevisligen varit redo för den här nivån.

Efter att ha spelat 23 matcher står Arminia Bielefeld på 19 inspelade poäng och även om det inte är ett vidare bra poängsnitt innebär det att man slåss med bland annat Hertha Berlin och FC Köln om att klara nytt kontrakt. Efter en uppryckning modell större på slutet har Mainz 05 också närmar sig bakifrån.

Inför mötet med Werder Bremen är Arminia Bielefeld i stort behov av tre poäng. Då det här är en hängmatch har Arminia Bielefeld chansen att studsa upp på säker mark, förbi både FC Köln och Hertha Berlin, om man vinner med ett par mål mot Werder Bremen.

Det skulle också innebära att Arminia Bielefeld bara har fem poäng upp till Werder Bremen, som vid en förlust mot Arminia Bielefeld får anses vara en del av bottenstriden på riktigt igen.

Svår match väntar

Det som möjligen oroar en del för Arminia Bielefeld inför den här matchen är att man inte har vunnit en match sedan i januari månad. Senast vinsten kom hemma mot Stuttgart, ett lag på övre halvan, den 20 januari. Det är knappast häromkvällen.

Som om det inte vore nog med det möter Arminia Bielefeld nu ett Werder Bremen som är ganska på gång, och som egentligen bara har förlorat en match sista månaderna. Det var i för sig en riktig käftsmäll mot Hoffenheim (4-0) men i övrigt har Werder Bremen varit svårslagna.

I oktober månad kunde Arminia Bielefeld sånär ta med sig poäng hem från bortamötet med Werder Bremen, men den gången slutade det 1-0. Nu kommer Arminia Bielefeld med tre raka matcher utan att ha gjort mål framåt. En vinst? Nej, det känns långt borta.

X (oavgjort) spelas till 3,30 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,30
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:30, onsdag 10 mars 2021
TV: 
Stream: