26 november 2016 Bayern München Bayer Leverkusen

Speltips Augsburg – Bayern München 19/11: Inget snack

Bayern München siktar på femte raka i ligaspelet då de gästar bottenlaget Augsburg under fredagskvällen.

Den tolfte Bundesligaomgången sparkar igång under fredagskvällen med ett möte mellan nedflyttningsplacerade Augsburg och ligaledarna Bayern München. Föga förvånande så är Bayern såklart väldigt tunga favoriter inför mötet och oddsen för en bortavinst kretsar i skrivande stund kring 1.15 hos olika spelbolag.

Augsburg som fick kämpa hela säsongen ut för att klara sig kvar i Bundesliga under förra säsongen ser även i år ut att gå mot en väldigt tuff säsong. I nuläget ligger de på sextonde plats efter elva omgångar med en poäng upp till säker mark.

Deras vinst mot Stuttgart i slutet av oktober sticker verkligen ut i matchhistoriken som i övrigt präglas av förluster och få mål framåt. Men 4-1 vinsten mot bottenkonkurrenten har i alla fall gett dem hopp och har hållit dem inom räckhåll för säker mark.

Men det finns nog som sagt ingen som tror att de ska kunna bygga vidare på det när Bayern kommer på besök och deras ganska omfattande skadelista gör inte heller saker och ting lättare.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bayern är en vinstmaskin

Gästerna siktar i sin tur på att återvända hem med sin femte raka ligavinst i hopp om att fortsatt sätta press på de jagande lagen bakom dem. I och med att de själva besegrade Freiburg hemma innan landslagsuppehållet samtidigt som Dortmund förlorade borta mot Leipzig i förra omgången så har Bayern nu kopplat ett stadigt grepp om ligan med fyra poängs försprång som många nog tror att de kommer att hålla säsongen ut.

Bayern ser helt enkelt i vanligt ordning ut som den vinstmaskin vi är vana vid att se de tyska giganterna som. De toppar ligan, har vunnit alla matcher i Champions League hittills och saker bara flyter på medan de fortsatt öser in mål och har ett av ligans bästa försvar.

De är såklart solklara favoriter här och frågan är bara vilket spel man vill lägga. Augsburg som har haft det väldigt trögt med målskyttet kommer nog att få det svårt att hävda sig mot Bayerns försvar och för oddsen 2.20 hos 888sport är det i min mening bra odds för att Bayern vinner utan att släppa in mål.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bayern München vinner mot noll
Odds: 2.20
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: