Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips Augsburg – Bayern München 20/1: 2,40 är oddset

Augsburg kommer att gälla som klar underdog inför onsdagens möte med Bayern München i tyska Bundesliga den 20 januari 2021.

Nog vore det konstigt om man inte såg bortalaget Bayern München som väldigt klara favoriter inför onsdagens möte med Augsburg på bortaplan, ett lag som man har som tradition att städa av utan större problem.

Nu pratar vi trots allt om ett Bayern München som bara har förlorat två av sina 36 senaste matcher i Bundesliga och vars dominans har växt sig allt starkare även den här säsongen.

En del var oroliga för en baksmälla efter sommarens stora succé i Champions League-slutspelet och visst var det tydligt att man inledningsvis inte riktigt kom upp i samma nivå. Det var också tydligt att Bayern München hade problem med att hitta naturliga ersättare på planen till spelarna som valde att lämna klubben efter sommaren.

Men med det sagt har Bayern München fått upp farten nu och radar upp vinster. Det är ett lag som konsekvent spelar offensiva matcher, med överspelet på 2,5 mål som har gått in i 16 av lagets 18 senaste matcher i Bundesliga. Svindlande siffror.

Just mot Augsburg har Bayern München vunnit nio av sina elva senaste matcher, om vi då räknar in alla tävlingar, och i tio av matcherna har Bayern München minst gjort två mål. Det finns med andra ord nästan ingenting som inte talar för att det här blir den sjätte raka matcher i vilken Bayern München gör minst två mål i.

Augsburg har svag form

Om man ska ha någon som helst chans mot ett lag som Bayern München gäller det förmodligen att man kan komma med starkast möjliga lag, och att man har en uppåtgående trend eller åtminstone en habil form för tillfället.

Augsburg har tyvärr inget av det.

Just nu står laget på fem raka matcher på hemmaplan utan vinst. Det som ska vara ett starkt hemmalag har blivit något helt annat.

Dessutom saknar man viktiga spelare som Raphael Framberger, Noah Joel Sarenren Bazee och troligen även Mads Pedersen här. Men skadelistan är längre än så, med bland annat Felix Götze, Jan Moravek och Iago borta från spel.

Bayern München må sakna Joshua Zirkzee som är avstängd, med Serge Gnabry som osäker och Tanguy Nianzou borta från spel, men rimligen räcker det för Bayern München. Manuel Neuer kan nu hålla sin 196:e nolla i Bundesliga och därmed tangera Oliver Kahn. Det är kanske läge för det nu?

Bayern München vinner och håller nollan spelas till 2,40 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt spel!

Speltips:

Speltips: Bayern München vinner och håller nollan
Odds: 2,40
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:30, onsdag 20 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: