Speltips Mönchengladbach Union Berlin 31 maj 2020

Speltips Augsburg – Gladbach 12/3: Drömläge

Borussia Mönchengladbach är helt ur slag och det öppnar för ett bra speltips inför mötet med Augsburg i Bundesliga den 12 mars 2021.

Augsburg - Borussia Mönchengladbach

Bundesliga
Hämta 100 kronor gratisspel!
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Det räcker egentligen att skruva tillbaka tiden ett par månader för att se ett Borussia Mönchengladbach som höll en helt annan nivå och som i det skedet av säsongen var en given del av toppstriden i Bundesliga.

Men sedan dess har Borussia Mönchengladbach klappat igenom fullkomligt och om man vill hitta en brytpunkt är det väldigt enkelt att göra det. Den kom egentligen när man tappade sin tränare, som då skrev på för Borussia Dortmund mitt i säsongen.

Som om det inte vore nog med det har Borussia Mönchengladbach valt att behålla honom vid rodret för seniorlaget och det har visat sig vara ett genidrag. Om vi använder oss av sarkastiska mått i språket. För ärligt talat, hur tänker den sportsliga ledningen?

Det är uppenbart att Borussia Mönchengladbachs spelartrupp tappat förtroende för tränarna, och rimligt är väl det, något som påverkat motivation, prestationer och resultat.

Det ser ut att kosta en Europaplats för Borussia Mönchengladbach, som med 10 omgångar kvar att spela visserligen inte är avsågade, men som har en stor resa att behöva ta sig igenom för att överhuvudtaget ha chansen att nå en topplacering.

Borussia Mönchengladbach är favoriter

Faktum är att Borussia Mönchengladbach inför den här mathcne har osannolika fem raka förluster och att man kommer från en väldigt negativ trend. Men i det ska man komma ihåg att man har spelat mot RB Leipzig, Borussia Dortmund, Manchester City och Bayer Leverkusen. Inte de allra värsta förlusterna med andra ord.

Borussia Mönchengladbach är i grunden ett bättre fotbollslag än Augsburg och rimligen bör det synas i den här matchen. Det är knappast så att motståndet för dagen är i något superslag.

På hemmaplan har man i perioder varit lite bättre än på bortaplan, men det är fortfarande ett lag som inte är bättre än Borussia Mönchengladbach, och som ska gälla som klar underdog när man nu möts.

Det faktum att Borussia Mönchengladbach har en så svag trend bakom sig har gjort att oddset har höjts inför matchen.

Borussia Mönchengladbach vinner spelas till 1,93 gånger såsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Borussia Mönchengladbach vinner
Odds: 1,93
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:30, fredag 12 mars 2021
TV: 
Stream: