Speltips Bayern München – Bielefeld 15/2: Målspel från Bundesliga

Det är alldeles uppenbart att Bayern München ska vara storfavoriter inför måndagens möte mot Arminia Bielefeld, som det brukar när toppen ställs mot botten. Vi har dock djupdykt i förutsättningarna och finner störst spelvärde på målmarknaden.

Nummer ett mot tredjejumbon. Det är vad vi har att vänta. Serieledaren mot ett lag på negativ kvalplats.

Här har också Bayern München alla möjligheter i världen till att rycka ifrån i toppen av Bundesliga. Med matchen mindre spelad än konkurrenterna nedanför, har man fyra pinnar ner till tvåan RB Leipzig – någonting som alltså nu kan bli till sju. Det vore ett jättekliv mot ännu en serietitel.

Att Arminia Bielefeld skulle få problem som nykomlingar i Bundesliga kom knappast som en blixt från klar himmel – mer eller mindre alla var övertygade om att de skulle få kämpa hårt för kontraktet, om det överhuvudtaget kommer fixas. De är alltså tredje sist, alltså på kvalplats, men har två matcher mindre spelade än lagen runtomkring – och avståndet till säker mark är på blott en pinne.

Så, även om poängen på förhand kan se relativt långsökta ut, är det uppenbarligen ett bortalag som tar plats på Allianz Stadium för att ta poäng.

Målspel

Med största sannolikhet kommer Bayern München lämna planen med tre pinnar i hamn. Annat vore en betydande skräll. Däremot känner vi oss inte helt säkra på att siffrorna kommer skjuta i höjden, utan ser snarare värde i att investera i få mål.

Gästerna har förvisso sett lite svajiga ut de två senaste matcherna, men är normalt ett djupt defensivt inriktat lag som släppt in i särklass minst mål av bottenkonkurrenterna. Lär ställa upp här för att täppa till ytor och ställa till med problem för Bayern.

Nu kommer dessutom hemmalaget till spel med flera avbräck, på grund av både smittospridning inom truppen som skador. Bland andra Thomas Müller, Jerome Boatang samt Serge Gnabry missar matchen. Totalt upp emot sju spelare. Bielefeld har “bara” Amor Pieper, Manuel Prietl och Andreas Voglsammer osäkra.

Undertecknad tror att det har kan bli en rätt tät historia, varpå spelet blir under 4,0 mål (asian handicap) till oddset 1,70 hos ComeOn. Gäller då är insatsen tillbaka vid exakt fyra, vinst vid färre och förlust vid fler.

  Rygga spelet hos Comeon – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 4,0 mål (asian)
Odds: 1,70
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 20:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: