Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips Bayern München – Gladbach 8/5: Formalitet

Bayern München städar av allt motstånd i slutet på säsongen och står där som tyska ligamästare redan efter helgens möte med Borussia Mönchengladbach.

Bayern München - Borussia Mönchengladbach

Bundesliga
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är såklart redan klart, men matematiskt sett behöver man någon poäng till för att vara helt säker på att Bayern München står där som tyska ligamästare ännu en gång. Det är precis det som Bayern München har som målsättning med helgens möte med Borussia Mönchengladbach.

En poäng räcker inte för att Bayern München ska kunna fira ligaguldet, men om man däremot vinner hemma mot Gladbach kommer man att kunna räkna in ett nytt guld och en ny mästarsäsong. Det är såklart målsättningen att klara av det så fort det går.

Det återstår tre omgångar och man behöver klappa igenom fullkomligt för att inte vinna Bundesliga den här säsongen. Det kommer inte att ske.

Nu har motivationen i Bayern München inte varit den bästa på slutet, eftersom man åkte ut ur Champions League på ett snöpligt vis och därefter fått fokusera helt på att spela i Bundesliga.

Man är dessutom utslagna i tyska cupen och det enda som Bayern München behövt lägga sin energi på är alltså att vinna matcherna i Bundesliga. Och det klarar man enkelt.

Bayern München har bästa lag

Som om det inte vore nog med det har Bayern München möjlighet att formera det som jag anser vara deras absolut bästa lag inför matchen. Douglas Costa må saknas, men i ärlighetens namn ska han inte starta i Bayern München när alla andra är friska.

Det gör att det lag som Bayern München formerar här håller absoluta världsklass och det påminner extremt mycket om det lag som förra säsongen vann hela Champions League.

Borussia Mönchengladbach saknar bara Mamadou Doucoure, men truppen i övrigt går inte att jämföra med den som Bayern München har att tillgå. Det vet vi alla sedan tidigare.

Bortalaget må behöva poäng för att försöka nå Europa League, men borta mot ett Bayern München som kan vinna ligan ska det inte räcka. Alldeles oavsett plattmatchen som Bayern München gjorde borta mot Mainz 05 i den senaste omgången.

Bayern München -1,5 spelas till 1,93 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 100 kr bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,5
Odds: 1,93
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:30, lördag 8 maj 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: