Speltips Bayern München Union Berlin

Speltips Bayern München – Union Berlin 10/4: Skrällbud

Gå emot Bayern München är alltid en läskig känsla, men det är utan tvekan rätt tajming till lördagens batalj dem och Union Berlin emellan. Stort spelvärde har identifierats – häng med!

Bayern München - Union Berlin

Bundesliga
Rygga spelet!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Ännu är ingenting säkert, men allt talar för att Bayern München ska säkra ännu en Bundesliga-titel under det märkliga spelåret som varit. Sju omgångar kvarstår av säsongen och lika antal poäng har man ner till tabelltvåan RB Leipzig. Kanske har man faktiskt råd att rotera vilt här?

Detta till anledning av den prekära situationen som uppstått i rådande Champions League-slutspelsdubbelmöte mot PSG – där man under veckan förlorade med siffrorna 2-3 hemma mot PSG. Det var blott tre dagar sedan och om tre dagar väntar returen. Gäller att spara på krafterna hos de mest framstående pjäserna.

Union Berlin är redan nu bara två poäng från att klå fjolårets siffror och har gott häng på platserna ut i Europa – och om de skulle ta sig dit, vore det en minnesvärd prestation. Laget har tappat viss fart och på de tre senaste matcherna blott plockat en poäng, vilken kom i samband med 1-1-krysset mot Hertha Berlin senast.

Till matchen kommer bortalaget till spel utan Leon Dajaku, Sheraldo Becker, Anthony Ujah samt Taiwo Awoniyi medan Niko Giebelmann och Christopher Lenz är indisponibla.

Passande tillfälle

Så, hur kommer Bayern München ställa upp? Vi förväntar oss åtminstone viss rotation. Leon Goretzka och Niklas Süle klev av skadade i veckans CL och lär inte riskeras. Addera därtill skadan på Robert Lewandowski och Alphonso Davies avstängning.

Och med fokus på nästa veckas returmatch, ser vi inte framför oss något hemmalag som tar ut alla sina krafter. Dessutom kan det finnas risk för trötta ben, för att inte tala om huvuden, på några av de normalt ordinarie.

Visst, Union Berlin må ha förlorat lite fart på sistone – men är normalt solida och den här säsongen har i helhet varit väl utförd så här långt. Av de 19 senaste matcherna har faktiskt bara en förlorats med siffror större än uddamålet.

Union Berlin +1,25 mål (asian handicap) till oddset 1,88 hos Bet365 – halv vinst på spelet om de torskar med ett mål och hel vinst vid bättre siffror än så – är en position vi med glädje tar från Allianz Arena.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Union Berlin +1,25 mål (asian)
Odds: 1,88
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: