Speltips Mönchengladbach Union Berlin 31 maj 2020

Speltips Borussia M’gladbach – Werder Bremen 19/1: Ovisst i Bundesliga

Werder Bremen är knappast att betrakta utan chans på poäng när de tar sitt pick och pack till Borussia Park för att ställas mot Borussia M’gladbach. Här hittar ni vårt speltips inför matchen.

Tisdagen bjuder på fyra matcher från Bundesliga, varav Borussia Mönchengladbach och Werder Bremen står för ena av dessa.

Så, vad är det då vi har att vänta på Borussia Park? Ett hemmalag som blandar friskt i deras prestationsnivå. Ett bortalag som fått et klart lyft på senare tid. Men givetvis är det Gladbach som får axla rollen som klar förhandsfavorit.

Senast spelade Borussia M’gladbach bara oavgjort borta mot Stuttgart. Anledningen till varför vi påtalar det vara “bara” är för att man ledde matchen vid dubbla tillfällen och så även ända in till den absolut sista sekunden. Dessförinnan stod man för en storskalp när Bayern München värjdes undan med tre mål mot två.

Gästande Werder Bremen hade en mardrömslik avslutning på kalenderåret 2020, men nu vänt på skutan och visat upp en betydligt bättre sida. Senast vann man med 2-0 över Augsburg och det följde upp ett 1-1-kryss borta mot Bayer Leverkusen. Kan nivån fortsatt hållas uppe?

Marcus Thuram är avstängd för hemmalagets räkning, medan Valentino Lazaro är ett osäkert kort inför matchen. Werder Bremens skadelista består av Patrick Erras och Niclas Füllkrug. Dessutom har man bland andra svenskstjärnan Ludwig Augustinsson muskelskadad tillsammans med tre andra tveksamma pjäser i Milos Veljkovic, Christian Grob och Milot Rashica.

Tuff, men inte omöjlig, uppgift

Att åka till Borussia Park är alltid en knepig uppgift och att Werder Bremen, som också är det sämre laget på papper, gäller som underdog råder det ingen tvekan om. Oberoende på vilka du frågar: oddssättarna på spelbolagen eller marknaden.

Men allt är som bekant relativt, och då inte minst i sportbettingens värld, och vi anser att favoritskapet lutat över något kraftigt.

Werder Bremen har ändå visat en del klass på sistone och blott förlorat en av deras fem senaste matcher. Nu kommer de också från en fullpottare. Förvisso har Gladbach en rätt trevlig resultatrad de senaste veckorna också, men där prestationerna varit en hel del upp och ner.

Lite ovisst, det är känslan. Och därför testar vi Werder Bremen +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till 1,87 hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – få upp till 1 250 kr i spelkrediter!

för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
:

Speltips:

Speltips: Werder Bremen +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,87
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: