Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips Dortmund – Bayern Munchen 4/12: Seriefinal

Lördagskvällen bjuder på ett rivalmöte och tillika seriefinal när Borussia Dortmund och FC Bayern drabbar samman i Bundesliga. Matchen spelas den 4 december 2021 med avspark kl 18.30.

Seriefinal, rivalmöte, stormöte – lördagskvällens match i Bundesliga mellan Borussia Dortmund och Bayern Munchen har på förhand allt. Inför den 14:e omgången toppar FC Bayern tabellen med en poäng ner till tvåan Borussia Dortmund. Mycket står, med andra ord, på spel här.

Borussia Dortmund har inte imponerat på samma iögonfallande sett som FC Bayern gjort under säsongsinledningen. De senare har en målskillnad på +29 medan Dortmunds är +14. I tabellen skiljer det ändå bara en poäng mellan lagen.

I Bundesliga har Dortmund två raka segrar men man har förlorat tre av de fem senaste matcherna om vi inkluderar Champions League. I lördags besegrade man Wolfsburg med 3-1 och helgen dessförinnan vann mot Stuttgart med 2-1. Däremellan föll man med 3-1 borta mot Sporting i CL.

FC Bayern har nått höjder som gör att man kan argumentera för att de varit Europas bästa lag den här hösten. Samtidigt har man också gått på ett par minor. Det gjorde man bland annat i den näst senaste omgången då man föll med 2-1 borta mot Augsburg.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

FC Bayern går för sjunde raka

Borussia Dortmund har dragits med en hel del skadeproblem den här hösten. Man har fått klara sig utan Erling Haaland en längre tid men han gjorde comeback som inhoppare och målskytt förra helgen och är potentiellt en startman nu. På skadelistan finns dock, bland andra, Bellingham, Reyna, Schmelzer och Morey.

Allt är inte heller frid och fröjd i Bayern Munchen. Det har rapporterats om inre slitningar med anledning av frågan om covid-vaccinering. Kimmch och Choup-Moting ser också ut att missa matchen på grund av corona-smitta. Därtill finns även Sabitzer och Sarr på skadelistan.

Bortalaget från Bayern står emellertid som ganska klara favoriter inför det här mötet. En rak etta på Dortmund ger hela 3.70 gånger insatsen.

En bidragande orsak till FC Bayerns favoritskap är den inbördes statistiken de senaste säsongerna. När lagen möttes i Supercupen i augusti i år vann Bayern Munchen med 3-1. Det var bayrarnas sjätte raka seger mot Borussia Dortmund. Förra säsongens möten i ligan vann FC Bayern med 3-2 borta och med 4-2 hemma.

Inget av de här båda lagen har varit i toppslag de senaste matcherna. Dortmund har förlorat tre av de fyra senaste och FC Bayern har inte övertygat på samma sätt som tidigare i sina fyra senaste matcher.

Som jag ser det råder det dock ingen tvekan om att Bayern Munchen har den högsta nivån i sig av de här två lagen. Jag finner också anledning att tro att man kommer steppa upp ett par nivåer och se till att ta sin sjunde raka seger mot rivalen från Dortmund. Mitt spel blir en rak tvåa, att FC Bayern vinner till 1.84 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: FC Bayern vinner
Odds: 1.84
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30, lördag 4 december 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: