Streama Dortmund

Speltips Dortmund – Hoffenheim 13/2: Tufft möte

Borussia Dortmund gäller som favoriter, men kommer att behöva gå starkt hemma mot Hoffenheim för att vinna i Bundesliga.

Borussia Dortmund - Hoffenheim

Bundesliga
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det känns som att Bundesliga redan är avgjord och en sak som är helt säker är att det inte blir någon titel för Borussia Dortmund. Men som tabellen ser ut har man kniven hårt pressad mot strupen inför avslutningen.

I skrivande stund får Borussia Dortmund inte ens spela i Champions League nästa säsong och även om det bara är fyra poäng upp till en sådan placering känns det som lite dåliga vibbar. Det bär inte riktigt för Borussia Dortmund den här säsongen.

Nu senast förlorade Borussia Dortmund återigen mot Freiburg och problemet med för många insläppta mål håller i sig. Borussia Dortmund är det lag bland lagen som jagar Europa som släpper in allra flest mål, och det är en förklaring till att man inte lyfter.

Nu spelar Borussia Dortmund mot ett svårbedömt Hoffenheim, som i sina bästa stunder kör över alla typer av motstånd, men som sedan väger lite lätt mot topplagen. Men mot Borussia Dortmund kan jag tänka mig att man stretar emot bra.

Borussia Dortmund får det svårt

Borussia Dortmund har som alla vet en mycket stjärnspäckad trupp och brukar kunna sätta ett lag med väldigt mycket spets i offensiven på banan. Det kommer man med stor sannolikhet att kunna göra även mot Hoffenheim.

Det finns ett par skador för Borussia Dortmund, men avbräcken för hemmalaget är snarare i backlinjen och på det defensiva mittfältet. Axel Witsel, Dan-Axel Zagadou, Marcel Schmelzer, Roman Burki och Lukasz Piszczek kommer inte att finnas med, samtidigt som Thomas Meunier tros stå över.

Men startelvan som Borussia Dortmund formerar kommer ändå att hålla klart vassare mått än den som Hoffenheim ställer upp med, vågar jag lova.

I bortalaget har man nu Ermin Bicakcic på skadelistan och det är ett tapp. Benjamin Hübner och Konstantinos Stayflidis har varit borta länge och spelar inte här heller. Dennis Geiger, Kevin Akpoguma och Håvard Nordtveit är tveksamma.

Båda lagen göra mål spelas till 1,50 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,50
Bolag: bet365
Spelstopp: 15:30, lördag 13 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: