Speltips Mönchengladbach Union Berlin 31 maj 2020

Speltips Gladbach – Dortmund 22/1: Dagens bästa odds

Ett högt odds väntar i toppmötet mellan Borussia Mönchengladbach och Borussia Dortmund i Bundesliga den 22 januari 2021.

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund

Bundesliga
Hämta bonus!
för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Kvällens höjdpunkt hittar vi i Bundesliga där Mönchengladbach-Dortmund drabbar samman i en riktigt intressant match.

Gästerna från Dortmund kommer till den här matchen en tung förlust senast mot Leverkusen där man under stora delar av matchen var utspelade och med mer skärpa framför målet hade Leverkusen kunnat göra både två och tre mål till. Formen är inte den bästa just nu och man dras även med en hel del skador och avstängning i truppen där Hazard, Schmelzer, Zagadou, Witsel och Delaney saknas inför kvällens match. Dortmund har på senaste tio matcherna, fyra förluster, två kryss, och ska man vara med i toppstriden så är det lite för mycket tappade poäng. Man ligger också hela tio poäng efter Bayern München och tappar man poäng ikväll så går Mönchengladbach om Dortmund. Det kommer sannerligen bli en tuff uppgift ikväll och intressant att se hur han formerar laget då Mönchengladbach är minst lika bra som Leverkusen.

Hemmalaget är inne i en strålande form där man har tre vinster på senaste fyra matcherna. En rejäl moralhöjare för laget togs när man lyckades vända 0-2 till 3-2 mot självaste Bayern München och det visar att Mönchengladbach kan rå på vilket lag som helst i Bundesliga. Man har endast en förlust på hemmaplan i år och man ligger i toppskiktet av hela ligans bästa lag på hemmaplan.

Ser vi till lagens inbördes möten brukar det här oftast sluta med att Dortmund vinner. Dortmund har vunnit tolv av senaste tretton matcherna och hemmalaget har inte vunnit mot Dortmund på över fem år. Matcherna brukar oftast bli sevärda med mycket offensiv fotboll och en hel del mål. Tror vi även kan få en liknande matchbild ikväll som vi fick i senaste mötet i September där Dortmund vann med hela 3-0.

Jag tror vi kommer få se en tuff och intensiv match där båda lagen går för vinst för att haka på i toppen av Bundesliga och senaste matcherna lagen emellan har varit tuffa och man sparar oftast inte på något.

Tittar vi på spelmarknaden så är Dortmund favoriter men jag tycker värdet ligger hos hemmalaget som har en uppåtgående form och verkligen vill ha revansch från senast, men glöm inte att Dortmund sällan förlorar mot Mönchengladbach och att det är ett motstånd som passar Dortmund bra, därför väljer jag att avstå från 1×2 marknaden och fokusera lite på matchbilden som jag tror blir intensiv och det kan säkerligen smälla lite här och var.

Jag kommer placera ett spel på över 3,5 kort i matchen till 1,75 gånger pengarna hos Bet365.

Nu tar vi och korkar upp en kall och tar helg!

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter i bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort
Odds: 1,75
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:30, fredag 22 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: