22 maj 2020 Hertha Berlin Union Berlin Speltips

Speltips Hertha Berlin – Greuther Fürth 17/9: Tysk fredagsfotboll

Traditionen med tysk fredagsfotboll från Bundesliga innebär bottenmötet mellan Hertha Berlin och Greuther Fürth den 17 september 2021.

Det är två lag med tre förluster på fyra försök som nu gör upp i fredagens enda match i Bundesliga, varpå både Greuther Fürth och Hertha Berlin är fast förankrade i botten av den tyska högstaligan.

Allra sist i tabellen hittar vi Greuther Fürth och det är många som tror att det är där någonstans som laget kommer att sluta. Inledningen på säsongen har kanske inte varit den bästa och när man bara spelade 1-1 hemma mot Arminia Bielefeld kändes det som att man ganska direkt brände sin kanske bästa chans till tre poäng.

I övrigt har Greuther Fürth förlorat stort mot Stuttgart, stort mot Mainz och komfortabelt (0-2) hemma mot Wolfsburg. Ingen vidare inledning alltså.

Hertha Berlin tog tre poäng borta mot Bochum senast, efter tre raka inledande förluster den här säsongen. Det är ett lag som är lite mer på gång än Greuther Fürth och jag tror att det raka spelet på hemmalaget kan vara väldigt gångbart här.

Men tankarna vandrar trots det på annat håll och magkänslan talar för en målsnål historia, med ett lite sargat Hertha Berlin och ett Greuther Fürth som måste återgå till grunderna. Elva insläppta hittills för båda lagen gör att defensiven kan få lite mer kärlek i den här matchen.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Greuther Fürth vill undvika förlust

Hertha Berlin har kanske inte det allra mest namnkunniga laget längre och det blir inte bättre när man nu saknar ett antal av sina bästa spelare. Den spelare som i mitt tycke saknas mest är Stevan Jovetic och inte blir offensiven bättre när Krzystztof Piatek inte heller är given att kunna spela. Förhoppningar finns dock om den polske landslagsmannen här.

David Selke, Marvin Plattenhardt och Marton Dardai närmar sig också spel, men vi vet att Rune Jarstein och Lukas Klünter inte kan spela. Den sistnämnda ska opereras och är borta i minst en månad efter det. Det kan röra sig om betydligt längre tid ä nså.

Greuther Fürth är ett lag som sannerligen har en förmåga att glida lite under radarn och känslan är att sejouren i Bundesliga kan bli kortvarig. Nu saknar man Gideon Jung och Jessic Ngankam, med Gian-Luca Itter som tveksam

Som svensk är det såklart kul att hålla reda på Branimr Hrgota, men ärligt talat känns det inte som en spelare som kan bära laget till nytt kontrakt.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1.64 gånger insatsen hos ComeOn. Det sprudlar inte om dessa lagen och de offensiva tappen i hemmalaget gör att underspelet lockar.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1.64
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 20:30, fredag 17 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: