Speltips Hoffenheim Leipzig 12 juni 2020

Speltips Hoffenheim – Köln 15/10: Svårslagna

Fredagskvällen bjuder på en match från Bundesliga då TSG Hoffenheim gästas av 1. FC Köln. Matchen spelas den 15 oktober 2021 med avspark kl 20.30.

Förra säsongen slutade Hoffenheim på en elfte plats i Bundesliga. Man var då tio poäng bättre än FC Köln som slutade på kvalplats och med nöd och näppe lyckades hänga kvar. Den här säsongen har Köln inlett bättre och inför det här mötet är man fyra poäng före Hoffenheim.

Hoffenheim har tagit åtta poäng på de sju första matcherna. I den senaste omgången för två veckor sedan föll man borta mot Stuttgart med 3-1. Dessförinnan hade man emellertid svarat för en stark insats då man hemmabesegrade Wolfsburg med just 3-1.

Sebastian Anderssons Köln hade, som sagt, en tuff förra säsongen men den här säsongsinledningen lovar gott. Man är på sjätte plats i Bundesliga inför den åttonde omgången och man har endast förlorat en match. Den matchen var bortamötet mot Bayern Munchen där man pressade de regerande mästarna men föll med 3-2.

Därefter har man nu fem raka matcher utan förlust. Visserligen har tre av dessa slutat 1-1, men det är ändå ett stort steg i rätt riktning för Köln. Den senaste matchen slutade inte oavgjort utan då vann man hemma mot Greuther Furth med 3-1.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Köln bryter den negativa sviten

Ser vi endast till den här säsongen är det fördel Köln inför det här mötet. Till sammanhangen hör dock också att det finns en historik som visar att Hoffenheim har vunnit de sex senaste mötena mellan de här lagen. I Bundesliga har Köln inte besegrat Hoffenheim sedan 2015.

Hemmalaget står också som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak etta ges till ett odds omkring 2.04.

Köln dras alltså med något slags Hoffenheim-spöke och frågan är hur mycket det påverkar. Ingenting alls förstås, om man frågar spelare och tränare. Likväl har historien en ständig tendens att påverka nutiden inom fotbollen.

Steffen Baumgart tog över FC Köln i somras och utan tvekan har han gjort framsteg med det här laget. Man har fem raka utan förlust och man har hållit en hög lägstanivå genom hela säsongsinledningen.

Sebastian Andersson är alltid nyttig med sitt fina huvudspel men det har varit måltorka för hans del fram till den senaste matchen då han gjorde sitt första för säsongen. Bredvid honom har anfallskollegan Anthony Modeste istället stått för merparten av målproduktionen så här långt.

Hoffenheim går nu för den sjunde raka segern mot Köln men jag tror att de kommer stöta på ett tuffare motstånd den här gången. Köln har visat sig vara svårslagna så här långt och man bör ha ganska goda chanser att få med sig poäng här. Därför finner jag ett bra spelvärde i spelet X2 – att Köln klarar minst oavgjort till 1.73 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.73
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:30, fredag 15 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: