Dortmund Hertha Berlin Speltips 6 juni 2020

Speltips Köln – Borussia Dortmund 20/3: Fullt ös

Borussia Dortmund har inte råd att tappa poäng i bortamötet med FC Köln lördagen den 20 mars 2021 i Bundesliga.

Det är uppenbart att det som nu väntar under vårsäsongen är intensiva tider och inte minst för Borussia Dortmund kommer det att bli sylvasst. Märk väl att det är ett lag dessutom är framme i kvartsfinal i Champions League.

På fredagen lottades äntligen kvartsfinalerna och för Borussia Dortmund blir det kanske tuffast möjliga motstånd med Manchester City på andra sidan. Å andra sidan är det närmast en tradition att Manchester City och Pep Guardiola ramlar ur turneringen redan i den här fasen av turneringen, så kanske är det som upplagt för Borussia Dortmund.

Med tanke på att Borussia Dortmund har haft en så pass tung säsong som man faktiskt har haft, och tagit bort sin huvudtränare redan för några månader sedan, finns det allt fokus på att faktiskt försöka ta en titel ute i Europa.

En sak är säker: det hade räddat säsongen. Det hade gjort det här till ett år och en säsong att minnas för Borussia Dortmund.

Erling Braut Haaland är också som född för att dominera i Champions League och på något vis har avsaknaden av supportrarna inte varit så påtaglig ute i Europa som den har varit för Borussia Dortmund hemma i Bundesliga. Där har man ahft det tungt.

Men åter till Bundesliga. På fredagen spelar Borussia Dortmund borta mot bottenlaget FC Köln, ett lag som man rimligen är favoriter mot.

Borussia Dortmund är favoriter

Det är ett par veckor kvar till Champions League-kvartsfinalen och med landslagsuppehållet nästa vecka blir det här sista rushen innan det är dags för många spelare att åka bort med sina respektive landslag.

Därför tror jag att Borussia Dortmund har ett väldigt fokus på att vinna den här matchen, en match som man bör gälla som favoriter inför.

Borussia Dortmund har dock Axel Witsel, Marcel Schmelzer, Mateu Morey, Jadon Sancho och Manuel Akanji borta. Det mesta pekar att den startelva man sätter på banan blir väldigt stark.

I hemmalaget är Sebastian Andersson fortfarande inte redo för spel och han är inte heller med i landslagstruppen nu i mars månad. Än värre är att Jannes Horn är avstängd och att Sebastiaan Bornauw nu också är skadad.

Över 2,5 mål spelas till 1,60 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos betway – Hämta bonusen!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,60
Bolag: Betway
Spelstopp: 15:30, lördag 20 mars 2021
TV: 
Stream: