7 mars 2017 Arsenal Bayern München

Speltips Mönchengladbach – Bayern München 13/8: Bundesliga startar

Bundesliga drar igång under fredagskvällen med Borussia Mönchengladbach mot Bayern München.

Bayern München kommer att försöka göra det som Juventus misslyckades med förra året, nämligen att ta sin tionde raka ligatitel. Först ut som motståndare är Mönchengladbach som lär ha Champions League i siktet efter att de misslyckats med att ha nå Europaplatserna förra säsongen.

Båda lagen har nytt ledarskap och Bayern leds nu av den unge Julian Nagelsmann som i fjol tränade de regerande mästarnas största utmanare till titeln i form av Emil Forsbergs RB Leipzig. Det är ett stort uppdrag för en så ung tränare, men möjligheten öppnade sig då Hansi Flick valde att ta över Die Mannschaft efter Joachim Löws avsked till det tyska landslaget.

Hittills har det dock inte gått jättebra för Nagelsmann under försäsongen då de förlorat mot Köln, Napoli och även Mönchengladbach som de nu ska möta. De har dock inte haft fullt manskap med flera av deras stjärnor som på grund av EM fått förlängd semester, så ännu är det ingen fara och färde men det är svårt att veta var Bayern München står nu i deras första officiella tävlingsmatch under deras nya tränare.

Inför mötet får de dessutom klara sig utan Kingsley Coman, Corentin Tolisso och Alphonso Davies som alla är tillbaka i träning men som inte kommer ha återhämtat sig till Bundesligapremiären.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Intressant frånvarolista hos båda lagen

Hemmalaget har som sagt också en ny tränare som kommer från Eintracht Frankfurt senast. Adi Hutter tog över efter att Marco Rose blivit klar för Borussia Dortmund under förra säsongen, det var klart redan tidigt under våren att deras succétränare skulle lämna efter säsongen vilket såklart var demoraliserande för Mönchengladbach.

Försäsongen har i alla fall gått bra under det nya styret då de besegrat Bayern, holländska Groningen, franska Metz och nu senast säkrat avancemang i den tyska cupen DFB-Pokal mot Kaiserslautern i en match som slutade 1-0 till Mönchengladbach.

Det blir dock tuffast möjliga start på säsongen då de ständigt regerande mästarna kommer på besök och om inte annat så kommer det att bli intressant att se hur bra Die Fohlen klarar detta elddop i säsongsinledningen.

Även Mönchengladbach har flera spelare otillgängliga inför premiären bland annat den schweiziske landslagsmannen Breel Embolo, Marcus Thuram, Ramy Bensebaini och Manu Koné. Det är ganska betydelsefulla avbräck och gör det svårare att se hemmalaget skrälla här i en match där man annars inte riktigt vet var man har Bayern och där de hade kunnat ta chansen.

Inför mötet så är målmarknaderna verkligen iögonfallande och många tror att det verkar bli en målfest i premiären. Med både Embolo och Thuram borta för Mönchengladbach känns de dock inte lika farliga och Bayern har som sagt spelat med unga reservspelare i försvaret under försäsongen. Förvisso är både Lucas Hernández och Davies skadade, men defensiven kommer absolut att se bättre ut nu än när lagen möttes under försäsongen i alla fall.

Att få så mycket som 2.00 i odds för under 3,5 mål är svårt att avstå från i en premiär där båda lagen säkerligen kan vara lite ringrostiga. Spelet hittar du hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 2.00
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: