2018 november 29 speltips malmö ff genk europa league

Dagens Dubbel | Rekar & odds | CL-kval & MLS: Onsdag 21 juli

OS-fotbollen har satt igång och det finns såklart massvis att spela på där, men för dagens dubbel har vi ögonen på ett par andra matcher.

Malmö FF spelar nämligen Champions League-kval under onsdagen och för att ni mindre morgonpigga personer ska hinna få chansen att ta del av dubbeln så väljer vi en senare match från amerikanska MLS att kombinera det med.

Det är de regerande svenska mästarna från Allsvenskan som tar emot de regerande mästarna från finska Tipsligan. Båda lagen innehar serieledning i respektive ligor även den här säsongen inför mötet och vi får hur Finlands bästa kan mäta sig mot MFF.

Detta kompletteras av ett toppmöte från amerikanska MLS mellan New York City FC och Montreal där jag upplever att oddsen är skeva och där det finns bra spelvärde.

Totalt landar dagens dubbel från Lucky Sports på 9.49 gånger pengarna!

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Malmö vinner mot noll (2.02)

Den första matchen i dubbelmötet mellan Malmö och HJK kommer att spelas på svensk mark och skåningarna är tunga favoriter att ta ett fast grepp om serien redan i öppningsmötet.

Trots serieledning inför uppehållet av Allsvenskan så kändes det ändå som att det fanns mycket mer att hämta från Malmö. Möjligtvis gjorde uppehållet dem gott då deras resultat sedan återstarten verkligen inte gått att klaga på. Två utklassningar av Sirius (4-0) och Degerfors (5-0) efter varandra i seriespelet och vinst mot Riga i första kvalomgången med de sammanlagda siffrorna 2-1.

Sirius och Degerfors har visserligen åkt på pisk av varsitt Stockholmslag med liknande siffror sedan återstarten och Riga var tuffare för Malmö än väntat, men även spelet har sett bättre ut igen för Malmö.

Deras försvarsspel i synnerhet har sett bättre ut och de har lyckats hålla nollan i tre av deras fyra senaste matcher. HJK lär få det svårt mot Malmö och det lär vara di blåe som styr och ställer på Eleda Stadion. Därmed tror vi att Malmö lyckas vinna utan att släppa in mål, vilket hittas under kombinationen Malmövinst och “Båda lagen gör mål – Nej”.

Bet 2: Montreal vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort (4.70)

New York City FC är tunga favoriter då de välkomnar Montreal till Yankee Stadium. NYCFC är en traditionellt sett större klubb som gått till slutspel fem år i rad och som på papperet borde vara starkare än Montreal. Bortalaget har i sin tur missat slutspel i fyra raka säsonger men verkar ha något på gång i år och är med och hotar i toppen av den östra konferensen.

Montreal är nämligen obesegrade i sex raka matcher där de har plockat upp fyra vinster under den perioden. En av dessa vinster var faktiskt mot just New York City FC så sent som den åttonde juli där de vann med 2-1 hemma i Kanada.

NYCFC var då det bättre laget, men fick inte någon utdelning och tappade sin tidiga ledning i en match de förlorade med 1-2. Det var inget undantag utan har varit ett mönster för New York-laget där de haft mer bollinnehav men inte lyckats utnyttja övertaget på ett bra sätt.

Även om NYCFC har goda chanser att vinna här så är oddsen i min mening helt skeva med tanke på hur Montreals form sett ut på senaste samt att de vann mot just New York för bara ett par veckor sedan. Montreals obesegrade svit talar sitt tydliga språk och 4.70 för ett spel med insatsen tillbaka vid oavgjort här känns väldigt spelvärt.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Malmö vinner mot noll & Montreal vinner draw no bet
Odds: 9.49
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: