Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips AC Milan – Porto 3/11: Måstematch

AC Milan går som tåget i ligan men i Champions League gäller den raka motsatsen och läget ser hopplöst ut inför mötet mot Porto. Matchen spelas onsdagen den 3 november 2021 med avspark kl 18.45.

I söndags tog AC Milan sin sjunde raka trepoängare i Serie A då man, anförda av Zlatan Ibrahimovic, besegrade Roma med 2-1. Därmed hakade man på Napoli i toppen där de båda endast har tappat två poäng efter 11 spelade omgångar.

Men i Champions League har AC Milan inte alls lyckats. Efter tre spelade matcher står man på noll poäng och för att man ska lyckas ta sig vidare krävs nu väldigt mycket.

Champions League-gruppen toppas av Liverpool som tagit full pott medan Atletico Madrid och Porto står på fyra poäng. När Porto och Milan möttes för två veckor sedan i Portugal vann hemmalaget med 1-0. Om AC Milan ska ha någon som helst chans att hålla CL-drömmen vid liv krävs det att man vinner den här gången.

Porto inledde Champions League med att spela 0-0 borta mot Atletico Madrid och därefter föll man med hela 5-1 hemma mot Liverpool. Efter segern mot Milan senast ser man ut att göra upp med Atletico Madrid om andraplatsen i gruppen.

I ligan har man också inlett stabilt. Efter tio spelade omgångar toppar man den portugisiska ligan på samma poäng som Sporting och en poäng före Benfica. I lördags besegrade man Boavista hemma med 4-1 vilket ger att man har fem raka segrar i ligaspelet.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Piskade att vinna

Zlatan Ibrahimovic spelade 57 minuter mot Roma i söndags och var starkt bidragande till lagets seger. Frågan är nu om han är redo att starta nu tre dagar senare. För som läget ser ut är det här en måstematch där Zlatan skulle behövas.

AC Milan har svarat för en mycket imponerande säsongsinledning i Serie A, men det faktum att man ännu inte tagit någon poäng i Champions League kanske säger något om kvaliteten på den italienska ligan jämfört Europas övriga toppligor. Även om Milan vinner här så har man kvar att möta Liverpool hemma och Atletico Madrid borta och det gör att läget ser ganska hopplöst ut.

Hursomhelst är Milan favoriter i den här hemmamatchen. En rak etta på den här matchen ges till ett odds omkring dubbla insatsen.

Sergio Conceicao Porto har skaffat sig ett ganska gynnsamt läge då man fick med sig ett kryss borta mot Atletico Madrid. Samtidigt vann Atletico borta mot Milan vilket gör att Porto helst också helst bör göra det för att hålla jämna steg.

Det senaste mötet mellan de här lagen var en ganska låst tillställning men jag tror att vi kommer få se en lite annan matchbild den här gången. AC Milan behöver satsa framåt vilket kan lämna ytor för snabba Porta-kontringar.

Mitt spel blir att båda lagen kommer göra mål till 1.84 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.84
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:45, onsdag 3 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: