3 maj 2017 Ajax Lyon speltips Europa League

Speltips Ajax – Borussia Dortmund 19/10: Fullt ös

Erling Braut Haaland är tillbaka och det lär innebär fullt ös för Borussia Dortmund borta mot Ajax i Champions League.

Alla fotbollslag i hela världen är sämre när deras bästa spelare inte finns tillgänglig, men att Borussia Dortmund är ett lag som lider när Erling Braut Haaland inte finns med i startelvan eller matchtruppen är uppenbart.

Men i helgen var norrmannen tillbaka i spel och han visade återigen vad det är för vansinnig talang Norge har fått fram. Det är någonting som Borussia Dortmund gärna utnyttjar till fullo och som man behöver för att kunna gå långt i någon av tävlingarna man är med i den här säsongen.

På pappret har Borussia Dortmund också fått en överkomlig lottning i Champions League, kanske rent av en drömlott, och redan nu har man två vinster registrerade. Vinst mot Besiktas, vinst mot Sporting CP.

Men nu möter Borussia Dortmund gruppens andra topplag, Ajax, som också har två vinster mot samma lag på sitt cv hittills. Det blir med andra ord en strid om vilket lag som ska ta kommandot i toppen.

Det är inte helt oviktigt vilket lag som vinner en grupp i Champions League, eftersom det ger en betydligt bättre position inför fortsättningen. Det är precis det som Borussia Dortmund är ute efter. Man kan slå alla lag i världen, men det är klart att en mer överkomlig resa i en framtida åttondelsfinal är att föredra.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Borussia Dortmund går på knock

Ajax har visat sig starkast hittills med två raka komfortabla vinster och totalt 7-1 i målskillnad, medan Borussia Dortmund fått nöja sig med att vinna båda sina matcher med uddamålet.

Men i helgen var Borussia Dortmund tillbaka i förarsätet i Bundesliga där man vann med 3-1 hemma mot Mainz 05 och min känsla är att offensiven börjar spännas igång för Borussia Dortmund.

Ajax går starkt även hemma i Nederländerna och toppar tabellen i Eredivisie efter en ny trepoängare borta mot SC Heerenveen senast. Det gör att man sitter fint inför det som komma skall.

Nu ser jag framför mig hur båda lagen verkligen går för att vinna här och inte minst Borussia Dortmund ser det som ett bra läge att ta tre viktiga poäng. Det är inte ett Borussia Dortmund som bryr sig nämnvärt om att matchen spelas på bortaplan.

Över 3 mål (asian handicap) spelas till 1.77 gånger insatsen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3 mål (asian handicap)
Odds: 1.77
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, tisdag 19 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: