ajax az 5/2

Speltips Ajax – Sporting 7/12: Sevärda lag

Obesegrade gruppettan AFC Ajax gästas av ett formstarkt Sporting Lissabon i den sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 7 december 2021 med avspark kl 21:00.

Ajax är redan klara gruppsegrar inför den sista omgången av Champions Leagues gruppspel. Man har tagit full pott så här långt och är därmed sex poäng före tvåan Sporting Lissabon. Sporting är i sin tur tre poäng före Dortmund men med bättre resultat i inbördes möten. Det gör att de redan är klara för vidare avancemang.

Ajax har svarat för en imponerande höst. Man har vunnit samtliga matcher i Champions League och kommer till den sista matchen med en målskillnad på 16-3. I den nederländska ligan har man visserligen tappat poäng i fyra matcher av 15 men man toppar tabellen med en målskillnad på smått osannolika 48-2.

När man senast mötte Sporting i Lissabon i den första gruppspelsmatchen vann nederländarna med 5-1 efter att Champions Leagues skyttekung så här långt, Sebastien Haller, gjort fyra mål.

De regerande portugisiska mästarna har emellertid spelat upp sig sedan dess och kommer nu till den här matchen med tolv raka segrar bakom sig. Man säkrade andraplatsen i den här gruppen då man vann med 3-1 hemma mot Dortmund i den senaste CL-matchen. I ligan besegrade man i fredags rivalen Benfica med 3-1 på bortaplan.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två högintressanta lag

Även om den här matchen inte kommer att förändra slutställningen i den här gruppen har vi ändå ett intressant möte att se fram emot. Ruben Amorims Sporting och Erik ten Hags Ajax är två av Europas klart mest spännande och framgångsrika lagbyggen just nu.

Ajax går nu för att fullborda det här gruppspelet utan ett enda poängtapp och man gäller som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.50.

Ajax vann det senaste mötet med hela 5-1 men det finns anledning att tro att Sporting kommer att stå upp på ett bättre sätt den här gången. De har vunnit sina tre senaste CL-matcher på ett övertygande sätt och man har alltså totalt tolv raka segrar i ryggen.

Samtidigt ser inte Ajax ut att ha några svagheter överhuvudtaget. Man öser in mål framåt och släpper in väldigt få bakåt. I de två senaste matcherna i Champions League har man dock släppt in mål. Senast vann med 2-1 mot Besiktas och dessförinnan med 3-1 mot Dortmund.

Det ska bli intressant att se hur långt de här båda lagen kan ta sig i den turneringen. Här och nu räknar jag med att de kommer bjuda på en sevärd match med en del mål. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål samt att båda lagen gör mål till 1.92 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.92
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, tisdag 7 december 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: