Speltips Belenenses Vitoria Guimares 11 juni 2020

Speltips Alashkert – Connoh’s Quay 14/7: Champions League-kval

FC Alashkert mot Connoh’s Quay. Det är en speciell match som väntar i Champions League-kvalet den 14 juli 2021.

Spelstopp: 17:00, onsdag 14 juli 2021

Har du stenkoll på FC Alashkert från Armenien eller Connoh’s Quay från Skottland? Nej, det är du förmodligen inte ensam om. Men det allra bästa är såklart att spelbolagen inte alls är lika belästa som inför en mer ordinarie match i Champions League-kvalet.

Därför finns det potentiellt spelvärde att hitta inför returmötet mellan dessa båda lag i årets Europakval och det vi ska ha med oss är att matchen i allra högsta grad lever inför returen.

Connoh’s Quay fick med sig 2-2 från hemmamötet, i en match där man också var underdog enligt spelbolagen. Men då var det lite mer knappa skillnader mellan lagen. Den här gången är hela spelmarknaden överens om att FC Alashkert vinner relativt enkelt.

Visst, som fotbollsland är Armenien lite före Skottland på den här klubblagsnivån och det har vi märkt på senare år när lag som Ararat trots allt tagit sig en bit i Europa League-kvalet. Men det är samtidigt inga klubblag som skrämmer jättemycket.

En liten nackdel här är också att laget inte är i form eftersom ligan inte har börjat än. Samma sak gäller i för sig för Connoh’s Quay också, varpå det är en faktor som vi kanske inte ska lägga för mycket vikt vid inför det här returmötet.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Värdet finns på Connoh’s Quay

Ett par tiondelar i ränta på din insats är vad som kan erbjudas för den som lägger ett spel på FC Alashkert inför den här matchen och det måste man säga är ganska snålt betalt med den första matchen i åtanke.

Connoh’s Quay tog faktiskt ledningen i hemmamötet och kunde sedan kvittera till 2-2 i slutskedet, efter att ha släppt in två snabba mål i den första halvleken. Med andra ord vet Connoh’s Quay precis hur man ska skada sitt motstånd och skillnaden mellan lagen var inte så enorm.

Samtidigt förlorade Connoh’s Quay stora delar av statistiken. Avsluten var exempelvis 15-2 till armenierna, även om det knappast blev farligt varje gång.

Här tror jag att Connoh’s Quay får det tufft inledningsvis, men att man möjligen kan växa in i matchen.

FC Alashkert att vinna första halvlek spelas till 2.10 gånger insatsen hos William Hill. Connoh’s Quay är inte ett lag som är vana vid att hantera den här typen av bortamatcher och inledningen kan bli lite av en chock.

Spelstopp: 17:00, onsdag 14 juli 2021

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: FC Alashkert vinner första halvlek
Odds: 2,10
Bolag: William Hill

Jämför odds: