9 februari 2019 Atlético Madrid Real Madrid Speltips

Speltips Atalanta – Real Madrid 24/2: Åttondelsfinal

Rasim Reiz rear fram ett odds som lockar inför Champions League-åttondelsfinalen mellan Atalanta och Real Madrid den 24 februari 2021.

Champions League rullar vidare under onsdagskvällen där kvällens höjdpunkt heter Atalanta – Real Madrid i Bergamo.

Det är ett skadeskjutet Real Madrid som flyger till Italien för kvällens match, det är sån bisarr skadelista man har just nu att det liknar ju ingenting. Eden Hazard, Karim Benzema, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Marcelo, Eder Militao, Rodrygo, Valverde samt Alvaro Odriozola. Så vem ska spela för Real Madrid ikväll? Det får vi väl se vad Zidane kastar ihop för slagkraftig elva i en direkt avgörande Champions League match är detta allt annat än optimalt. Trots detta skadeläge så är det ett Real Madrid i toppform som har börjat jakten på Atletico Madrids serieledning. 4 raka segrar i ligan och man är formstarkast i ligan tillsammans med Sevilla.

Hemmalaget Atalanta har hittat formen igen spelmässigt och senast fick Napoli känna på det när man slog tillbaka Neapels stolthet med 4-2 och det gick verkligen att känna igen Atalanta. Man saknar endast skadade Hateboer till den här matchen samt Papu Gomez som man har sålt till Sevilla men jag tycker att man fortsatt sett bra utan den forna storstjärnan och man har visat på planen senaste matcherna att den högsta nivån fortfarande finns där och kan man få fram den ikväll så har man en god chans att störa Real Madrid.
Jag tror vi får sen match i högt tempo som alltid när Atalanta spelar, man går framåt och spelar en offensiv fotboll som är väldigt underhållande. Real Madrid kommer ha en hel del boll och det har man alltid när Modric-Kroos är på mittfältet, man styr spelet och sen har man en hel del fart i anfallet som man kommer nyttja en hel del tror jag, särskilt på omställningarna.

Dagens bästa speltips

Tittar vi på spelmarknaden så är Atalanta favoriter i den här matchen och det säger en hel del om deras kapacitet men också hur skadelistan påverkar Real Madrid. Jag tycker dock man aldrig ska räkna bort ett lag som Real Madrid, det finns rutin och kvalité att vinna mot Atalanta. Jag väljer dock att titta på hörnmarknaden i den här matchen då jag tycker det är två lag som har en hel del hörnor i sina matcher.

Jag väljer därför att lägga mitt spel på över 9,5 hörnor i matchen till 1,87 hos Unibet.

Ha en trevlig kväll nu!

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 9,5 hörnor
Odds: 1,87
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 24 februari 2021
TV: 
Stream: