Speltips Atletico Madrid – Chelsea 23/2: Rasim rekar odds

Rasim Reiz Publicerat: 23 February 2021

Rasim Reiz rekar med oddset inför matchen mellan Chelsea och Atletico Madrid i Champions League-åttondelsfinalen den 23 februari 2021.

Atletico Madrid - Chelsea

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Champions League rullar vidare denna tisdagskväll med mötet Atletico Madrid – Chelsea och för att göra det extra spännande så spelas matchen i Budapest då klubbarna från England ej får åka till Spanien.

Det är ett Atletico Madrid som åker till Budapest men en ganska oroväckande form i ligan som plötsligt lever då man har tappat en hel del poäng på senaste tiden. Mycket tung förlust på hemmaplan i helgen när Levante vann med 0–2. Man har några spelare borta till kvällens match då Gimenez, Carrasco, Herrera alla är tveksamma men framför allt den förstnämnde som är kuggen i Atleticos försvar och utan honom är man ett betydligt sämre lag defensivt.

Tittar vi på Chelsea form inför matchen måste vi konstatera att den är fin. Tuchel har kommit in och höjt spelarnas självförtroende samt att spelet har sett bättre ut, men framför allt vinner man matcher och nu man hakar på i ligan på riktigt och kan slåss om platserna till Champions League då man tillsammans med City just nu är formstarkast. Thomas Tuchel har erfarenhet av Champions League och det tror jag kan vara väldigt viktigt när man möter ett så pass erfaret lag i dessa sammanhang som Atletio är. Chelsea får även tillbaka en hel del spelare från skador då Abraham, Mount och Pulisic ska vara tillgängliga för spel men ett avbräck är Thiago Silva som missar kvällens match.

Odds på Champions League

Det är såklart speciella omständigheter för båda lagen att åka till en neutral plan i ett annat land för att möta varandra och hur det här påverkar lagen inför matchen är nog väldigt få som har koll på men jag tror att det påverkar på något sätt att lämna landet och inte spela på sin egen hemmaarena. Jag tror vi får se två lag som prioriterar defensiven från start, och vi vet att Atletico inte varit målglada i Champions League med endast 7 mål på 6 matcher i gruppspelet.

Tittar vi på spelmarknaden så ser vi att det är ganska jämna odds på båda lagen, det är svårt att sia om vem som är favorit i ett möte som inte spelas på någons hemmaplan med två starka defensiva lag just nu men jag tycker mig ändå hålla Atletico som ett bättre lag i grunden med sin stabila defensiv och man har Suarez, Joao Felix mfl där framme som kan avgöra matcher och den tunga rutin som hela laget tillsammans med Diego Simone besitter tycker jag kommer fälla avgörandet där Atletico får med sig en uddamålseger och oddsen för det är väldigt bra.

Jag väljer därför att spela rak seger på Atletico Madrid till fina 2,77 hos Unibet.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 2,77
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, tisdag 23 februari 2021
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo