Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Atletico Madrid – Liverpool 19/10: Toppmöte

Atletico Madrid och Liverpool gör upp om gruppsegern i Champions League. Nu möts lagen för första gången den 19 oktober 2021.

Två gånger om ska Atletico Madrid och Liverpool spela mot varandra i det här Champions League-gruppspelet, men det känns verkligen vidöppet inför den första matchen mellan lagen denna tisdagskväll.

Vi har ett Atletico Madrid som går lite halvtungt i ligaspelet, med ett par onödiga poängtapp under säsongsinledningen och en offensiv som bevisligen inte har hittat rätt än. Detta trots att Atletico Madrid sitter på en vansinnig besättning i sin offensiv, med spelare som Antoine Griezmann och Luis Suarez som spetsar.

Hur som helst har man inte riktigt fått allting att stämma än, även om man på slutet bland annat har en tung vinst mot AC Milan i Champions League och en vinst hemma mot FC Barcelona i ligaspelet. Det ska man inte nonchalera. Kanske är detta Atletico Madrid på gång på allvar igen.

Jag kan räcka upp handen direkt och erkänna att Atletico Madrid är lite av ett favoritlag när man spelar ute i Europa, eftersom den fotboll man spelar är väldigt i min smak. En stark organisation, fint kontringsspel, ett stort laghjärta och individuell briljans i enstaka situationer. Det är kul att kolla på Atletico Madrid.

Min känsla inför att Atletico Madrid spelar i Europa är alltid att man ska gå ut och göra en bra match. Det är som att man är födda för sådana matcher. Diego Simeone får ut det mesta av sitt lag, gång på gång, år efter år. Därför tror jag att Liverpool står inför en tuff match här.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool har vaknat

Det kom ett par överraskande poängtapp i början av Premier League, men Liverpool har kommit igång på allvar nu på slutet och 5-0 borta mot Watford i helgen var en käftsmäll som gav eko hela vägen till Madrid. Där spelade för Atletico Madrid övrigt ingen match i helgen, sedan deras match skjutits upp.

Liverpool har däremot fått igång sin offensiv ordentligt, med Mohamed Salah som det stora namnet på allas läppar. Egyptiern har öppnat säsongen med vansinniga 14 poäng på tio spelade tävlingsmatcher och enligt Jürgen Klopp är han världens bästa fotbollsspelare just nu. Jag kan ärligt talat inte flagga upp ett lämpligare namn än Mohamed Salah.

I Champions League har Liverpool vunnit klart borta mot FC Porto och innan dess slog man även AC Milan i premiären, dock inte lika klart.

Nu möter man ett Atletico Madrid som man åkte ut mot så sent som 2020, då i åttondelsfinalen, och faktum är att Liverpool många gånger haft tufft mot just Atletico Madrid.

AC Milan jagar där bakom och lär göra allt för att komma ikapp dessa båda lag, som ogärna förlorar två raka matcher nu när man möter varandra två gånger om på kort tid. Det gör att jag, likt så ofta när Atletico Madrid spelar hemma, ser framför mig ett försök till kontrollerad match. Men lyckas man?

José Gimenez och Stefan Savic saknas dock i Atletico Madrid, vars defensiv tappar ett par snäpp direkt då. Det gör att överspelet plötsligt lockar. Mohamed Salah kan väl knappt gå mållös av en plan just nu och Atletico Madrid har alla chanser att näta framåt.

Över 2,25 mål (asian handicap) spelas till 1.83 gånger insatsen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1.83
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, tisdag 19 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: