Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips Barcelona – Bayern München 14/9: Rasim har oddset!

Champions League är tillbaka och vi rivstartar med ett stormöte direkt när Bayern München gästar Camp Nou och FC Barcelona.

Det har nog inte gått att missa att senaste tiden har präglats av problem för Barcelona. Ekonomiska problem i kombination med att truppen har byggts om ger oss ett nytt Barcelona att se på framöver. Det var nog minst 20 år sedan man såg ett såhär svagt lag på pappret som det vi kommer få se ikväll när man tar emot Bayern. I ligaspelet har det ändå gått förvånansvärt bra men då ska det tilläggas att man inte direkt har satts på prov då motståndet var relativt svagt.

Bayern München med sin nya tränare Nagelsmann flyger fram just nu. Man tog en poäng i premiären av Bundesliga men efter det har man fem raka segrar och 27-4 i målskillnad. Det har byggts om i truppen i Bayern också då Alaba mfl har fått lämna efter förra säsongen och man har tagit in Upamecano och Marcel Sabitzer som ersättare och visst är det fullgoda sådana då man säkerligen lär springa igenom Bundesliga ganska bekvämt för att sedan fokusera på Champions League.

Det går inte att komma ifrån matchen mellan dessa lag 2020 då Bayern München vann med hela 8-2 och den smällen sitter nog säkert i fortfarande. Jag tycker det har blivit en ganska markant klasskillnad mellan dessa lag efter den här sommaren. Det är klart att Barcelona en bra dag om allt stämmer kan rubba ett Bayern men det är betydligt svårare när man ser uppställningen som förväntas starta.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dagens högsta odds på Bayern München

Jag tror vi får se en match där båda lagen vill ha bollen men jag tror ändå gästerna kommer vara det spelförande laget under stora delar av matchen. Intressant är också hur Barcelonas svajiga försvar ska hantera Robert Lewandowki, för det är en spelare som kan avgöra på egen hand.

Ser vi på spelmarknaden så är Bayern favoriter i den här matchen och ni som var ute tidigt på en vinst för Bayern har fått ett riktigt fint odds att luta er tillbaka mot men jag tycker fortfarande det finns spelvärden i att Bayern München ska vinna den här matchen.

Jag kommer spela Bayern att vinna matchen till 2.02 hos Betsson.

Trevlig kväll så hörs vi snart igen!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bayern München vinner
Odds: 2.02
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 14 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: