21 augusti 2018 Speltips Benfica PAOK

Speltips Benfica – Dynamo Kiev 8/12: Målsnål historik

Benfica går för andraplatsen i gruppen då man tar emot jumbon Dynamo Kiev i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 8 december 2021 med avspark kl 21:00.

Förutsättningarna i Champions Leagues grupp E är sådana att Bayern Munchen är klar gruppetta medan Dynamo Kiev kommer att sluta sist. I den sista omgången står det nu mellan Barcelona och Benfica i kampen om andraplatsen som ger ett vidare avancemang i turneringen.

Barcelona är två poäng före Benfica men de möter, på bortaplan, ett FC Bayern som tagit full pott i överlägsen still så här långt. På så vis har Benfica en, på förhand, enklare uppgift. Benfica har också fördelen av att man vann sin hemmamatch mot Barcelona. Det gör att de ligger bättre till i inbördes möten. Det innebär i sin tur att, om Barca och Benfica slutar på samma poäng, är det de sistnämnda som går vidare.

För Benfica gäller nu hursomhelst att man måste vinna den här matchen mot Dynamo Kiev. Det lyckades man inte med då de senast möttes då den matchen slutade mållös. Det är emellertid den enda poängen som Dynamo Kiev har tagit så här långt.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ingen enkel uppgift

Mycket står nu spel för Benficas del. Man kommer dock till den här måstematchen med en tung förlust i toppmötet mot Sporting bakom sig. Man föll då med 3-1 på hemmaplan och är därmed fyra poäng efter Sporting och Porto som toppar ligan på samma poäng.

Trots att man är två poäng bakom Barcelona är ändå utgångsläget ganska gynnsamt för Benficas del. Dynamo Kiev har kämpat väl men har inte lyckats ta mer en poäng så här långt och har egentligen ingenting att spela för i den här sista omgången.

Mircea Lucescus manskap har dock stått upp på ett bra sätt i nästan alla CL-matcher. Senast föll man ”bara” med 2-1 hemma mot ett FC Bayern som tidigare krossat allt motstånd. Dessförinnan föll man med 1-0 i två raka matcher mot Barcelona.

Det lär således inte bli någon garanterat enkel resa för Benfica här. När de möttes i Kiev blev det 0-0 och mållöst blev det även i Benficas senaste match mot Barcelona.

Sammantaget gör detta att jag lutar åt att det här kommer bli en ganska tät och jämn tillställning. Benfica är klara favoriter hos spelbolagen där en rak etta endast ger omkring 1.33 gånger insatsen. Så självklart tycker jag inte riktigt att det är att Benfica kommer gå segrande.

Bäst spelvärde finner jag därför i spelet under 3 mål (asian handicap) till 1.70 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, onsdag 8 december 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: