Speltips Besiktas – Dortmund 15/9: Fullt ös

Simon Pålsson Publicerat: 15 September 2021

Borussia Dortmund går säkerligen på knock borta mot ett offensivt spännande Besiktas i den första Champions League-omgången.

Besiktas - Borussia Dortmund

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sporting CP och Ajax är övriga lag i den här gruppen, men Borussia Dortmund och Besiktas ser sig nog själva som två lag som absolut har chansen att ta sig vidare från gruppspelet. I fallet Borussia Dortmund är det nog vad man siktar på inför att det här gruppspelet ska inledas.

Från seedningspott 1 fick vi Sporting CP till den här gruppen och det gör att ett lag som Borussia Dortmund nu har ett guldläge att gå för förstaplatsen och därmed en lättare lottning, förhoppningsvis, i en framtida åttondelsfinal.

Men för att kunna vinna gruppen behöver man gå för att vinna matcherna och det tycker jag gäller även på bortaplan. Inget av dessa tre lag är så historiskt hemmastarka att Borussia Dortmund ser någon anledning att bli försiktiga eller rädda inför matcherna. Tvärtom.

Borussia Dortmund har öppnat säsongen med tre vinster på fyra matcher i Bundesliga och sin vana trogen öser man in mål. Faktum är att Borussia Dortmund redan har släppt in 12 mål på fem omgångar i Bundesliga, men framåt har man gjort ännu fler. Det går liksom inte att stoppa Borussia Dortmund när man får upp farten.

Besiktas har öppnat med tre vinster och ett kryss utan att släppa in ett enda mål, men det känns helt givet att den nollan spräcks när Borussia Dortmund nu kommer på besök. Framåt är Besiktas mer spännande än på länge och jag tror att man kommer att hota Borussia Dortmund.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på överspelet i Champions League

Besiktas har sin vana trogen satt ihop ett lag med spelare som inte riktigt fått det att stämma i andra stora europeiska klubbar, men som behöver en nytändning på annan ort och som därför har valt att spela i Turkiet.

Det stora namnet den här säsongen är Miralem Pjanic, som på mittfältet ska bidra med den kreativitet som har saknats i Besiktas tidigare. Det finns också Alex Teixeira i laget, men det är en spelare som inte kan spela den första matchen här mot Borussia Dortmund.

Dessutom saknar man viktige mittbacken Domagoj Vida, som varit runt i ett antal Champions League-klubbar och som vi alla vet är en klasspelare på den här nivån. Han är perfekt lagom i ett lag som Besiktas faktiskt.

Umut Meras och Ajdin Hasic kommer inte heller att kunna spela i ett Besiktas som tyvärr saknar flera viktiga spelare.

Borussia Dortmund då? Jo, även det är ett lag med ett par spelare borta. Thorgan Hazard och Nico Schulz kommer att testas sent, men det är Mateu Morey, Dan Axel Zagado, Emre Can och Giovanni Reyna som garanterat inte spelar. Ett par namnkunniga spelare får man ändå söga.

Besiktas ser riktiga darriga ut bakåt och jag tror att Borussia Dortmund lär göra mål i den här matchen.

Över 2,5 mål spelas till 1.60 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.60
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:45, onsdag 15 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: