Speltips Sevilla Mallorca 12/7

Speltips Borussia Dortmund – Sevilla 9/3: Formdipp

Sevilla behöver vända underläge 3-2 för att ta sig vidare till kvartsfinal i Champions League när Borussia Dortmund väntar den 9 mars 2021.

Efter den första matchen med Sevilla som hemmalag är det uppenbart att det är Borussia Dortmund som sitter i förarsätet i åttondelsfinalen som nu pågår i Champions League.

Det andra mötet kommer med stor säkerhet att bli öppet, eftersom gästande Sevilla inte bara måste gå för att vinna, man måste gå för att göra minst två mål i matchen. 0-1 kommer inte att räcka till avancemang. Då är Borussia Dortmund vidare på fler gjorda bortamål.

Med andra ord är det som upplagt för öppet krig inför det här returmötet och det förta mötet gav vad jag tror är en liten försmak av vad som komma skall med Borussia Dortmund som hemmalag.

Borussia Dortmund har visat fin form efter matchen och har radat upp vinster hemma i Tyskland. Det såg också ut som att Borussia Dortmund och Erling Braut Haaland var på väg mot en skräll mot Bayern München senast, men då tappade Borussia Dortmund 2-0 till förlust med 4-2.

Det är fortsatt uppenbart att Borussia Dortmund släpper in för många mål, samtidigt som målskyttet förblir ett icke-problem.

Sevilla måste gå på knock

Borussia Dortmund är alltså ett lag som går att såra och det är någonting som bör vara till fördel för Sevilla inför den här matchen. Nu har man trots allt en god chans att göra sina röster hörda i den är returmatchen.

Men Sevilla har fyra förluster på sina fem senaste matcher i alla tävlingar och det är uppenbart att man har hamnat i en liten formdipp, en formdipp som egentligen började med att man förlorade hemma mot Borussia Dortmund i den första åttondelsfinalen.

Det är inte helt enkelt att känna av om man har det i sig att vända på dippen, men det är en fördel att man nu bara saknar Aleix Vidal. Sevilla kan med andra ord formera sitt starkaste lag inför returen mot Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund kommer till spel utan Jadon Sancho, Axel Witsel, Marcel Schmelzer och Raphael Guerreiro. Det är ett par namnkunniga spelare borta, men det är en offensivt stark startelva som kommer till spel.

Över 1,5 mål (första halvlek) spelas till 2,38 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål (första halvlek)
Odds: 2,38
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:00, tisdag 9 mars 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: