Speltips Celta Vigo Atlético Madrid 7 juli 2020

Speltips Chelsea – Atletico Madrid 17/3: Returmötet

Champions League-åttondelsfinal mellan Atletico Madrid och Chelsea onsdagen den 17 mars 2021. Rasim Reiz rekar odds.

Champions League fortsätter på onsdagen med ett högintressant möte då Chelsea tar emot Atletico Madrid.

Chelsea tog en blytung vinst mot Atletico senast med 1-0 och har fördel inför kvällens match på Stamford Bridge. Sedan Tuchel tog över Chelsea verkligen hittat rätt i både Premier League och i Champions League när man avfärdade Atletico Madrid som inte ens kom till ett avslut i matchen så måste vi säga att det var ganska oväntat.

Chelsea är inne i en fin form och obesegrade i 12 senaste matcherna med Tucehel och Kai Havertz har även han börjat så småningom hitta formen och bidra i det offensiva spelet och man har verkligen hittat rätt i defensiven då man är väldigt täta bakåt vilket kommer vara en nyckelfaktor mot Atletico Madrid som måste framåt.

Inför kvällens match saknar man Jorginho, Mason Mount, Silva och Abraham men Tuchel förfogar över en bred trupp och har ersättare fast jag personligen tycker att Mason Mount är ett rejält avbräck.

Dagens bästa speltips

Gästerna från Spaniens huvudstad kommer till den här matchen med 0-0 i en uddlös match mot Getafe, poängtapp i derbyt mot Atletico och visst är det så att formen inte pekar rakt uppåt för Atletico Madrid men vi vet rutinen som det här laget besitter i matcher som dessa, och med en skadefri trupp så finns det all chans att vända på underläget från den första matchen där man inte alls kom upp i nivå. Det gäller att få upp den där energin som vi vet Atleti har och får ut på planen genom Diego Simeone.

Jag förväntar mig en mer offensivt balanserad startelva med Suarez längst fram och även Joao Felix.

Tror vi kommer få se ett Chelsea som försöker ha kontrollen över bollinnehavet men samtidigt prioritera defensiven och ligga lite mer på kontring genom löpstarka spelare i offensiven medans Atletico måste framåt och göra mål, det räcker med 1-0 seger för att ta det här till förlägning men gör man 2-0 mål då måste Chelsea göra 3 st. Tror även det kan bli en tuff match stundtals då inget av lagen lär vika ner sig.

Tittar vi på spelmarknaden så har jag alltid gillat Chelsea när det kommer till hörnor i deras matcher och här har vi ett Atletico som måste framåt och kommer säkerligen skapa en del fasta situationer så jag riktar in mig på det i matchen.

Totalt över 9,5 hörnor till 1,84 hos Unibet hittar ni det spelet!

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 9,5 hörnor
Odds: 1,84
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 17 mars 2021
TV: 
Stream: