Speltips Watford Manchester City 21/7 2020

Speltips Club Brugge – Manchester City 19/10: Klasskillnad

Manchester City har ingen anledning att gå på sparlåga när man spelar borta mot Club Brugge i Champions League den 19 oktober 2021.

Två omgångar är spelade i Champions League-gruppspelet och fortsatt finns det mycket att spela om i det som kanske är den allra värsta gruppen, sett till vilken enorm kvalité som finns att hämta från merparten av lagen.

Manchester City, Club Brugge, Paris Saint-Germain och RB Leipzig utgör alla en grupp och där ser vi totalt tre lag som hade kunnat gå i princip hur långt som helst i det här slutspelet som komma skall.

Men endast två lag kan ens gå vidare från gruppen och i dagsläget är det faktiskt Club Brugge som har andraplatsen, bakom Paris Saint-Germain. Det är RB Leipzig som är den stora besvikelsen hittills.

Manchester City har också öppnat sämre än förväntat efter 2-0-förlusten borta mot PSG och även om det inte innebär att loppet är kört gör det att man nu är utanför slutspelsplatserna. Plötsligt blir matchen mot Club Brugge extremt viktig för Manchester City.

Samtidigt har Manchester City väldigt fin form på slutet och jag tycker att man har inlett säsongen övertygande, om än inte med samma dominans som tidigare säsonger. Men det är ingen stress när det kommer till Manchester City. Vi vet att man kommer igång med tiden.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Defensivt starka hemmalag

RB Leipzig besegrade man med 2-1 på bortaplan och innan dess spelade Club Brugge också 1-1 hemma mot Paris Saint-Germain. Ett insläppt mål per match mot så starka offensiver säger mycket om den defensiv som det belgiska laget har.

Man går också starkt hemma i ligaspelet, även om det i vissa matcher blivit lite lidande av att man har så tunga matcher i Champions League att spela.

Men inför matchen mot Manchester City vann man klart mot Kortrijk i förra veckan, men med så pass många vilodagar emellan matcherna att jag inte tror att man är slitna inför mötet med Manchester City.

Manchester City sprudlar kanske inte som förra säsongen, men man är ett klart bättre lag än Club Brugge och någon gång måste verkligheten komma ikapp det här laget. Jag tror att det mycket väl kan vara här och nu.

Manchester City vinner första halvlek spelas till 1.76 gånger insatsen hos Bethard. Jag tror att man sätter ner foten direkt.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner (första halvlek)
Odds: 1.76
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:45, tisdag 19 otkober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: