18 februari 2020 Dortmund PSG Speltips

Speltips Club Brugge – PSG 15/9: Utklassning

5-0 senast det begav sig och nu två år senare gäller Paris Saint-Germain som minst lika stora favoriter borta mot Club Brügge i Champions League.

Det räcker faktiskt att skruva tillbaka tiden till för två år sedan för att hitta senaste gången som den belgiska storklubben Club Brügge försökte skrälla mot Paris Saint-Germain. Då gick det inget vidare.

Först föll man med hela 0-5 på hemmaplan, innan man föll med 1-0 på bortaplan i omgången därefter. Men då roterade Paris Saint-Germain friskt i laget och räknade in en trepoängare redan innan matchen.

Nu kanske man inte vågar göra det riktigt än, men med tanke på den svettiga grupp som Paris Saint-Germain har hamnat i finns det ingen som helst plats eller något utrymme för misstag. Detta med tanke på att Manchester City och RB Leipzig är övriga lag i gruppen.

Paris Saint-Germain behöver tre poäng borta mot Club Brügge och efter att man vunnit fem raka matcher i inledningen av Ligue 1 finns det ingen anledning att ifrågasätta lagets möjligheter att lyckas med det.

Club Brügge går bra hemma i Belgien, men det är knappast lag på samma nivå som Paris Saint-Germain i det sammanhanget.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på Paris Saint-Germain

Club Brugge är kanske inte det allra mest namnstarka laget i den här turneringen och med tanke på vilken grupp man har hamnat i tror jag att man redan nu får vänja sig vid en roll som slagpåse.

Det handlar såklart en hel del om på vilket sätt som laget kommer att ta sig an matcherna mentalt och gör man det med rätt inställning finns det alltid en chans att skrälla. Däremot kan det snart bli jobbigt om man ger upp för tidigt.

José Izquierdo och Eder Balanta kan inte spela den här matchen, och inte heller Wesley är redo att spela från start för belgarna.

Men om vi ser till namnen är tappen i bortalaget tyngre, med Idrissa Gueye och Angel Di Maria som avstängda, efter röda kort i semifinalen mot Manchester City förra säsongen. I övrigt är Sergio Ramos, Marco Verratti och Layvin Kurzawa tveksamma till spel.

Men startelvan som Paris Saint-Germain formerar innehåller Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappé och en hel del klasspelare till. Det säger sig själv att man måste gälla som enorma favoriter inför det här mötet.

PSG -1,5 spelas till 1.70 gånger insatsen hos Betsson inför den här matchen.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Paris Saint-Germain -1,5
Odds: 1.70
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, onsdag 15 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: