4 februari 2018 Barcelona Espanyol speltips La Liga

Speltips Dynamo Kiev – Barcelona 2/11: Stukat bortalag

Ett stukat FC Barcelona har en tuff uppgift då man helst bör vinna borta mot Dynamo Kiev i den fjärde omgången av Champions League. Matchen spelas tisdagen den 2 november 2021 med avspark kl 21.00.

I Champions Leagues grupp E har Bayern Munchen redan skaffat sig en, till synes, ointaglig ledning medan Barcelona och Benfica ser ut att göra upp om andraplatsen. Inför gruppspelets fjärde omgång är Benfica en poäng före Barcelona som tagit tre poäng. Sist i tabellen är Dynamo Kiev på en poäng.

Dynamo Kiev tog sin enda poäng i den första matchen hemma mot Benfica. Därefter fick man stryk med 5-0 borta mot Bayern Munchen och senast med 1-0 borta mot Barcelona.

Sedan den matchen har man spelat två ligamatcher och en cup-match och man har vunnit samtliga tre. I lördags besegrade man Mariupol med 3-2 borta vilket ger att man tappar den ukrainska ligan, tre poäng före Shakhtar Donetsk.

För Barcelonas del har det gått rakt nedför sedan mötet mot Dynamo Kiev senast. I matchen efter föll man mot Real Madrid hemma med 2-1 och därefter åkte man på en ny förlust med 1-0 borta mot Rayo Vallecano. Det blev också Ronald Koeman sista match som Barca-tränare.

Till helgens hemmamöte mot var det Sergi Barjuan som ledde laget (som interimslösning i väntan på att ny permanent tränare blir klar) när man tog emot Alaves. Det blev dock ingen vidare skjuts i rätt riktning utan istället en ny svag insats som gav ett 1-1-resultat.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Statisk matchbild

Sergi Barjuan har kastats rakt in i hetluften från Barcelonas B-lag och det är förstås ingen enkel uppgift han har. Nu står hela Champions League-säsongen på spel och man är ett stukat lag på nästan alla sätt. Så även om vi ser till skadesituationen där viktiga pjäser som Fati, Pedri och de Jong inte kommit till spel i de senaste matcherna och därtill tvingades Aguero kliva av senast.

Trots detta står Barcelona som relativt klara favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. En rak tvåa ger omkring 1.68 gånger pengarna.

Barcelona var det dominerande laget när man senast möttes men det var inte med några stora marginaler man vann. När de nu ställs mot varandra igen är det egentligen ingenting som talar för att Barcelona skulle ha bättre förutsättningar.

Det mesta talar för motsatsen. Dels för att man nu spelar på bortaplan, dels för att man en sämre skadesituation och dels för att självförtroende är ytterligare sargat efter förlusten i El Clasico och endast en inspelad poäng på tre ligamatcher.

Troligtvis kommer det att stå mellan Benfica och Barcelona i kampen om andraplatsen i gruppen. Då de förstnämnda kryssade i Kiev samt vann mötet mot Barca hemma med 3-0 behöver Sergi Barjuan säkra minst en poäng här.

Dynamo Kiev har ännu inte gjort mål i Champions League och Barcelona har bara gjort ett. Det blev en ganska statisk och målsnål match senast de möttes och jag tror på något liknande här. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.69 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.69
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 2 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: