Speltips Portimonense Benfica 10 juni 2020

Speltips Dynamo Kiev – Benfica 14/9: Skadorna påverkar

Skadeläget i hemmalaget Dynamo Kiev riskerar att sätta en tydlig prägel på premiärmatchen mot Benfica i Champions League-gruppspelet.

För att hitta senaste gången som Dynamo Kiev och Benfica spelade mot varandra får vi skruva tillbaka tiden nästan exakt fem år. Skådeplatsen var, precis som nu, faktiskt Champions League-gruppspelet och detta under en säsong som Dynamo Kiev helst vill glömma.

Det var en svag Europasäsong som slutade med uttåg från Champions League-gruppen, efter att man bland annat förlorat båda matcherna mot Benfica utan att göra mål framåt. 2-0-förlust på hemmaplan och uddamålsförlust på bortaplan för Dynamo Kiev.

I mina ögon har klubbarna gått åt lite olika håll sedan dess och det är Dynamo Kiev som tagit kliv i rätt riktning, medan Benfica är aningen sämre nu. Om man ska ge en snabb, övergripande analys av utvecklingsläget.

Dynamo Kiev har öppnat säsongen starkt i ligaspelet och öster på med mål, poäng och vinster. Men det är i Europa som man har en större utmaning.

Benfica har också ett par starka veckor bakom sig i ligaspelet, men i Europa har man fått vricka sig med nöd och näppe förbi PSV Eindhoven för att nå detta gruppspel. Då har det varit betydligt mer återhållsamma matcher.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett jämnt möte i CL-gruppen

För den som minns sommarens åttondelsfinal mellan Sverige och Ukraina i EM 2021 kan det ge posttraumatisk stress att kolla in den startelva som Dynamo Kiev använder sig av till vardags, och som man hoppas kunna formera även mot Benfica i Champions League-premiären.

Det är ett antal spelare som gjorde sig kända som bra spelare den här sommaren i EM 2021 i det ukrainska landslaget, som också är hemmahörande i landets mäktigaste och mest historiskt förankrade klubblag.

Men inför den här nyckelmatchen mot Benfica saknar man ett antal spelare. Ibrahim Kargbo, Vladyslav Kulach, Eric Ramirez, Artem Besedin och Denys Popov kommer inte att kunna spela den här matchen.

Det här innebär stora problem för offensiven hos hemmalaget, som möjligen får lägga sig an en mer defensiv approach för att inte riskera att släppa in mål som man sedan inte kan svara upp mot.

I bortalaget Benfica är det en stor oro när Lucas Verissimo nu är avstängd, samtidigt som André Almeida är skadad. För den som gillar Adel Taarabt är det trevligt att förhoppningsvis få se honom få minuter här, med tanke på att han dessutom är avstängd hemma i den portugisiska fotbollen just nu.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till hela 1.65 gånger insatsen hos Bethard. Då är det halva insatsen tillbaka om matchen slutar med tre mål.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1.65
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 14 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: