Stream Arsenal Newcastle

Speltips Ferencvaros – Slavia Prag 4/8: Framåtlutat

De ungerska mästarna Ferencvaros tar emot de tjeckiska mästarna Slavia Prag i kvalet till Champions League. Matchen spelas onsdagen den 4 augusti med avspark kl 20.00.

Ferencvaros och Slavia Prag vann både sina inhemska ligor i överlägsen still förra säsongen. Nu ställs de båda mästarlagen mot varandra i den näst sista rundan av kvalet till Champions Leagues gruppspel.

Ferencvaros är den ungerska fotbollens dominant och förra säsongen var det inget lag som var ens i närheten av att utmana. De vann ligan med hela 20 poängs marginal och med en målskillnad på 69-22.

Årets ligasäsong hade premiär i helgen och då förlorade man överraskande med 2-1 hemma mot Kisvarda. En skräll, inte minst med tanke på att Ferencvaros endast förlorade en enda ligamatch på hela förra säsongen.

I CL-kvalet har det emellertid gått desto bättre. Där har man redan slagit ut Prishtina från Kosovo och Zalgiris från Litauen. I den tredje rundan väntar nu, förmodat, tuffare motstånd.

Slavia Prag går in i Champions League-kvalet i den här omgången men i ligan har man hunnit spela två matcher. Båda dessa har man vunnit, med 1-0 borta mot Zlin och med 3-1 mot Teplice, också det på bortaplan.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bra spelvärde

Den tjeckiska ligan är högre rankad än den ungerska, vilket gör att de ungerska mästarna behövde spela två kvalomgångar för att ta sig till den här rundan.

Slavia Prag gör nu sin första CL-kvalmatch och man går in som favoriter i det här mötet. Ett spel på bortalaget står i cirka 2.35 gånger pengarna.

Slavia Prags framgångar i förra säsongens Europa League har stärkt klubbens aktier i de här sammanhangen. Då tog man sig ändå till kvartsfinal efter att ha slagit ut både Leicester och Glasgow Rangers men föll där mot Arsenal. Nyttiga erfarenheter som lär vara en fördel när man nu ska försöka nå det yttersta finrummet Champions League.

Men det är ingen europeisk gröngöling man ställs mot i den här kvalomgången. Ferencvaros tog sig till Champions Leagues gruppspel förra säsongen men där var motståndet i tuffaste laget. I en grupp med Juventus, Barcelona och Dynamo Kiev lyckades man bara ta en poäng.

Slavia Prag ser ut som det något starkare laget på förhand här. De vann den tjeckiska ligan 12 poäng före Sparta Prag och de förlorade inte en enda match. Den här säsongen har de inlett lika övertygande medan Ferencvaros inte imponerade i sin ligapremiär.

Jag tror på ett offensivt inriktat bortalag som inte kommer vilja ge initiativet till Ferencvaros. Samtidigt måste ungrarna gå framåt på hemmaplan och de har redan spelat fyra Europa-matcher den här säsongen och är på så vis mer inne i det än sin motståndare.

Utgången är oviss men sett över två matcher bör Slavia Prag vara det bättre laget. I den här matchen finner jag ett väldigt fint spelvärde i att det kommer bli en del mål. Till hela 2.18 gånger pengarna hos William Hill spelas att det kommer göras över 2.5 mål totalt i den här matchen.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål totalt
Odds: 2.18
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:00, onsdag 4 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: