Speltips Juventus Milan 12 juni 2020

Speltips inför Porto – Juventus 17/2: Rasim Reiz rekar

Rasim Reiz rekar med odds inför matchen mellan FC Porto och Juventus i Champions League-slutspelet onsdagen den 17 februari 2021.

Champions League rullar vidare på onsdagen och vi får en fin match när Porto-Juventus drabbar samman.

Juventus kommer till den här matchen med en tung förlust i Napoli och som supporter för Juventus får jag väl medge att ligatiteln känns ganska avlägsen just nu. Andrea Pirlo har inte fått det att stämma helt under sin första säsong och det finns en del kvar att jobba med framförallt på mittfältet där Juventus inte alls går att känna igen om man jämför tidigare upplagor.

I Champions League har man större möjligheter tror jag, framförallt när det handlar om två matcher och man har fått en bra lottning mot ett Porto man bör ta sig vidare ifrån sett över två matcher. Man har några spelare borta inför kvällens match då Arthur, Bonucci, Cuadrado samt en tveksam Dybala som testas sent inför matchen. Bonucci är ett tungt avbräck men Portos offensiv bör man klara av med Chiellini-De Ligt. Sen har vi Cristiano Ronaldo längst fram som växer fram så fort det är Champions League.

Speltips Champions League

Gästerna är som alltid i toppen av den portugisiska ligan dock hela 10 poäng efter Sporting som leder ligan. Två relativt bra anfallare i Moussa Maraga och Mehdi Taremi, och det är som ni förstår inte Jackson Martinez, Falcao etc som tidigare upplagor av det alltid så fina Porto. Man är oftast med i slutspelet där motståndarna blir numret för stora och här tror jag det blir likadant sett till över två matcher. Porto har inte den kvaliten man behöver för att hota dem stora lagen ute i Europa. Ganska svag form i ligan då man har tappat poäng i 3 matcher i rad.

Jag tror vi får se ett påkopplat Juventus som vill ha ett utgångsläge i returen som är behagligt och får man hål på Porto ganska tidigt så blir det tufft för hemmalaget som kommer sakna sina fantastiska supportrar som så många gånger förut har pushat fram laget i slutspelen i Champions League. Ska Juventus ha något som helst att göra i Champions League slutdel så ska man utmanövrera ett motstånd som Porto.
Tittar vi på spelmarknaden så är Juventus favoriter och bör så vara, och jag har kikat på målspelet i den här matchen och tycker mig se Juventus ha en stor fördel.

Därför kommer jag att spela att Juventus gör över 1,5 mål i den här matchen till fina 2,30 hos Unibet.

Lycka till så hörs vi snart igen! Trevlig kväll.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus över 1,5 mål
Odds: 2,30
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 17 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: